Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Optakt: Hvidovre har historisk set et godt tag på FC Nordsjælland

Martin Spelmann (venstre) og resten af Hvidovre-holdet skal forsøge at skabe et mirakel i Farum.
Martin Spelmann (venstre) og resten af Hvidovre-holdet skal forsøge at skabe et mirakel i Farum.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Niende spillerunde i Superligaen afsluttes med spændende kamp mellem top og bund. Hvidovre gæster de forsvarende sølvindere fra FC Nordsjælland.

Det ligner på papiret en af sæsonens nemmeste kampe for FC Nordsjælland, når Hvidovre IF kommer på besøg hos FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum.

FC Nordsjælland ligger godt til i toppen af tabellen, mens Hvidovre endnu ikke har fået en sejr. FCN er derfor naturligvis også storfavoritter til opgøret mod de hårdt kæmpende oprykkere, som skal forsøge at holde liv i drømmen om en mirakuløs overlevelse i Superligaen.

Superligaen er som bekendt en liga, hvor alt kan ske, og Hvidovre har før skabt overraskelser mod netop FC Nordsjælland.

Tilbage i 2020 lykkedes det faktisk for Hvidovre at slå et stærkt FCN-mandskab med 2-0 i Pokalturneringens 1/16-finale. Dengang var det også Per Frandsen, der stod i spidsen for Hvidovre, så han har muligvis en god idé om, hvad hans Hvidovre-hold kommer til at stå over for. 

Seneste fem indbyrdes opgør
Seneste fem indbyrdes opgørFlashscore

Faktisk har Hvidovre haft et ret godt tag på FC Nordsjælland i de få indbyrdes opgør, som de har spillet. Det skal dog nævnes, at de seneste fem indbyrdes kampe er spillet mellem 2001 og 2020 og derudover har en af kampene været en træningskamp, mens de resterende kampe har været i Pokalturneringen og 1. Division.

Ikke desto mindre har Hvidovre været ganske solide mod FCN. 

Selvom de indbyrdes opgør måske kan give et lille håb for Per Frandsen og Hvidovre, så er de voldsomt undertippede til mandagens kamp. De kan dog glæde sig over, at FCN må undvære et par profiler til kampen. 

Marcus Ingvartsen, Mario Dorgeles og Rocco Ascone må alle sidde over grundet sygdom. Særligt Marcus Ingvartsen skal Hvidovre være glade for, at de slipper for at møde. Den 27-årige angriber har været brandvarm i Superligaen for FCN, hvor han har lavet fire mål og to assists i syv kampe.

Kampen mellem FC Nordsjælland og Hvidovre starter klokken 19, og du kan følge den her.