Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rasmus Falk har stor respekt for Silkeborg: "De er altid rigtig godt sat op"

FCK skal forsøge at fortsætte sejrsstimen.
FCK skal forsøge at fortsætte sejrsstimen.Profimedia
Superligaens førerhold fra FC København tager imod ujævne Silkeborg lørdag eftermiddag i en kamp om vigtige point.

FC København har været flyvende i starten af Superligaen, hvor det udelukkende er til sejre. Samtidig er de godt på vej i endnu et Champions League-gruppespil, så det går rigtig godt inde på Østerbro. Lørdag tager de imod Silkeborg, der har haft en lidt blandet sæsonstart. Senest slog de dog FC Nordsjælland, og det kan have givet dem selvtillid.

FCK's midtbanespiller Rasmus Falk forsikrer da også om, at københavnerne ikke kommer til at tage let på på lørdagens kamp.

"Vi har selvfølgelig stor respekt for Silkeborg IF og Kent Nielsen og den måde hans hold spiller på. Silkeborg vandt også senest 2-0 hjemme mod FC Nordsjælland, så vi forventer også at de kommer med en masse momentum,” siger Rasmus Falk til FCK's egen hjemmeside.

Det er FCK, der lørdag har fodelen af at være på hjemmebane, og de har også favoritværdigheden i kampen. I de seneste tre indbyrdes Superligakampe er det blevet to FCK-sejre og en enkelt Silkeborg-sejr. 

Silkeborg er jo et hold, der godt kan lide at have bolden, hvilket er meget karakteristisk for den måde, som Silkeborg-træner Kent Nielsen gerne vil spille fodbold på. 

En, der har prøvet at have Kent Nielsen som træner, er Rasmus Falk, og han kender lidt til måden at spille på.

”Jeg har også selv haft fornøjelsen af at have Kent Nielsen som træner, og vi ved at Silkeborg altid er et hold, som er sat rigtig godt op. Vi ved, at det er et godt spillende hold, som har et højt teknisk niveau.”

Kampen mellem FCK og Silkeborg starter klokken 16.