Ærgerlig AGF-træner efter sen udligning: Det føles som et nederlag

Uwe Rösler var søndag aften tæt på at hente sin første ligasejr siden slutningen af august, men i sidste øjeblik kom Rasmus Falk i vejen.Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Søndag aften skulle festen lige til at bryde ud på Ceres Park i Aarhus, da jublen i stedet blev afbrudt af total skuffelse.

Den indskiftede AGF-spids Janni Serra havde efter 73 minutter bragt værterne foran på en afrettet afslutning, men dybt inde i overtiden af kampen mellem AGF og FC København halvflugtede FCK's Rasmus Falk på flot vis bolden op i målhjørnet til slutresultatet 1-1.

Efter kampen lagde cheftræneren i AGF, Uwe Rösler, ikke skjul på, hvordan han havde det efter den hårde afslutning på kampen.

"Når vi indkasserer et mål i det sidste minut, så føles det som et nederlag."

"Vi var gode, vi fik scoret, men desværre kunne vi ikke holde den hele vejen hjem," siger tyskeren.

Kampen bar præg af to vidt forskellige halvlege. Første halvleg var totalt domineret af gæsterne fra FCK, og AGF havde faktisk ikke en eneste afslutning.

Værterne kom meget bedre med efter pausen, hvor Uwe Röslers tropper sad på spillet i lange perioder.

Selv om den 54-årige AGF-træner var tilfreds med indsatsen i anden halvleg, vil han stadig undersøge, hvad der gik galt i første.

"Jeg sagde til spillerne i pausen, at de skulle være modige og spille, som jeg ved, de kan. De skulle ikke vente på, at tingene ville ske, men i stedet få tingene til at ske selv."

"Vi må finde ud af, hvorfor vi startede kampen, som vi gjorde. Jeg ved ikke hvorfor."

"I anden halvleg spillede vi, som AGF skal mod et hold, der kommer lige fra Champions League," siger Uwe Rösler.

Det uafgjorte resultat mod FCK, der tidligere på ugen tabte 1-2 i Champions League til Bayern München, betyder, at AGF ikke vundet i Superligaen i fem kampe i træk.

Uwe Rösler erkender, at det er en svær periode for aarhusianerne.

"Vi vil gerne vinde kampe. Jeg kan hverken lide at tabe eller spille uafgjort, især ikke på hjemmebane. Men for tiden er det svært for os at tage sejrene."

"Vi må holde moralen høj og træne hårdt, og så skal det nok gå fint," siger tyskeren.

Nu venter der en landskampspause for de to mandskaber og resten af holdene i Superligaen. AGF møder Lyngby i første kamp efter pausen, mens FCK tager imod oprykkerne fra Vejle.