Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sønderjyske-træner blåstempler fantasifuld præstation: Skabte de chancer, der skulle til

Nørgaard ser lovende tegn for den kommende sæson.
Nørgaard ser lovende tegn for den kommende sæson.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Thomas Nørgaard og Morten Karlsen er primært positive efter 1-1-kampen mellem Sønderjyske og Lyngby.

Efter nederlag i sæsonpremieren kom Sønderjyske og Lyngby fredag på tavlen med en livlig 1-1-kamp i Haderslev.

Hjemmeholdet havde flest og størst chancer, men måtte nøjes med et point efter en præstation, som cheftræner Thomas Nørgaard generelt var godt tilfreds med.

"Vi flyttede bolden hurtigt, og vi var fantasifulde i forhold til at bryde et hold ned, der stod i en 5-4-1 og samtidigt havde en enorm fart på toppen.Vi skabte de chancer, der skulle til for at vinde kampen, og overordnet set havde vi en god kontrol. Det var jeg meget tilfreds med," siger Sønderjyske-træneren til TV3 Sport.

Den islandske landsholdsstopper Daniel Gretarsson begik en fejl i forbindelse med Lyngbys udligning ved Frederik Gytkjær.

Der var lidt malurt i bægeret. I de første 20 minutter manglede vi lidt i vores duelspil, og så må vi heller ikke lukke et mål som det ind, hvis vi skal vinde kampe i Superligaen.

"Daniel kom desværre til at hænge lidt, og det er ikke længe siden, at han pakkede Harry Kane ned ovre på Wembley (Island vandt 1-0 i en testkamp før EM, red.), så det er selvfølgelig ærgerligt," siger Nørgaard.

Også i den modsatte lejr var der tilfredshed. Det er dog primært resultatet, Morten Karlsen glæder sig over.

"Det var vigtigt at komme på tavlen mod et hold, der måske bliver en direkte konkurrent i bundstriden. Jeg har rost spillerne for vores svar på at komme bagud. Vi voksede af modgangen og fik scoret et mål."

"Vi har så lidt at gå på i forhold til at kunne holde kadencen i 90 minutter, men det var sekundært," siger Lyngby-træneren til TV3 Sport.

Sønderjyske spiller også fredagskamp i næste runde, når de gæster AGF. Lyngby har lørdag om en uge besøg af Brøndby.