Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vejle-træner efter mistet føring: Det er et hårdt øjeblik

Mihai Teja dirigerer under kampen.
Mihai Teja dirigerer under kampen.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vejle-træner tror på sine spillere efter uafgjort mod AaB. Han ærgrer sig dog over formøbling af 2-0-føring.

Vejle Boldklubs rumænske cheftræner, Mihai Teja, måtte fredag aften tage til takke med et enkelt point, efter at AaB fik vendt en østjysk 2-0 føring til uafgjort 2-2.

"Jeg synes, at det er ærgerligt. Det er vigtigt at vinde kampen. Jeg ville være glad, hvis vi vandt kampen, fordi vi har brug for point og sejre. Det er et hårdt øjeblik, men jeg tror på mine spillere - de har spillet godt i de seneste kampe," siger Mihai Teja efter kampen til fodboldmediet bold.dk.

Efter at have slået ligarekorden med ti nederlag i træk, betød fredagens uafgjorte resultat, at Vejle omsider kom på pointtavlen.

Vejle har med remisen ét point på sidstepladsen i Superligaen. Det er syv point mindre end Sønderjyske, der ligger lige over nedrykningsstregen.

Vejle-spilleren Kristian Kirkegaard er skuffet over kampens resultat, selv om holdet formåede at få sæsonens første point.

"Det er klart følelsen af at miste to point, der fylder mest. Jeg synes, vi var så tæt på. Men det er efterhånden en følelse, vi kender. Men når der lige er gået noget tid, så tror jeg også godt, jeg kan finde noget godt i, at vi trods alt får et point," siger han til DR Sporten.

I den nordjyske lejr glæder spillerne sig over, at det lykkedes at vende kampen til uafgjort. Det fortæller Mathias Jørgensen til TV 2 Sporten.

"Når man er bagud 2-0, så skal man tage det point, man kan få. Der er god moral i anden halvleg, og så skal vi tage pointet med os," siger han til mediet.

AaB har 13 point og befinder sig i øjeblikket på ligaens ottendeplads.