Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Viborg-ejer træt af spekulation om Achouri: "Vi behøver ikke sælge profiler til danske klubber"

Viborgs Elias Achouri i kamp med FCMs Emiliano Martinez under play off kampen til Conference League mellem Viborg FF og FC Midtjylland
Viborgs Elias Achouri i kamp med FCMs Emiliano Martinez under play off kampen til Conference League mellem Viborg FF og FC MidtjyllandBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Det skal helst være slut med at sælge topspillere fra Viborg til andre danske klubber. Det fastslår Viborgs medejer Jesper Søgaard i fanpodcasten Grøn Magi

Fanpodcasten er optaget den 15.juni og i den fastslår Søgaard sine ønsker om ikke at se andre Superliga-klubber få glæde af Viborgs største profiler.

"Jeg håber og tror på, at vi har solgt den sidste topspiller til en anden dansk klub", siger Jesper Søgaard i Grøn Magi, der er optaget den 15. juni.

"Det, vi forventer og også oplever interesse fra, er udlandet. Det er der vores allerbedste spillere skal hen, og så kan man aldrig vide, hvad der sker, men det er det, vi tror på."

Søgaard er godt træt af, at der spekuleres så meget i et potentielt klubskifte for Achouri til AGF eller FCK: 

"Nu hører jeg nogle gange kommentatorer i tv sige 'Achouri vil passe godt ind i AGF eller måske FCK, og så kommer der  et tilbud på 12 millioner, og så kan Viborg ikke sige nej.".

"Det er simpelthen noget vås, for der er vi et helt andet sted. Vi kan sagtens sige nej, og vi vil sige nej. Det skal være meget attraktivt før, det giver mening for os, og det er der fuld enighed om i klubben. Vi er kommet et andet sted hen nu", fastslår Søgaard.