Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fodbold Tracker: Jysk rivalopgør og stort Premier League-program venter

Opdateret
Der må forventes at blive masser af stemning på lægterne i Aarhus, når AGF tager imod Randers FC lørdag.
Der må forventes at blive masser af stemning på lægterne i Aarhus, når AGF tager imod Randers FC lørdag.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Lørdag byder på en masse spændende fodbold med masser af kampe i særligt Premier League og Bundesligaen, men også i den danske Superliga skal der spilles et interessant opgør mellem to jyske rivaler.

Kl. 15:56 - For første gang siden maj har Jonas Wind nettet for VfL Wolfsburg. Hjemme møder de VfB Stuttgart, og her er danskeren altså kommet på måltavlen. 

Kl. 15:27 - I Aarhus nærmer kampstart sig i dagens Superligaopgør. Her mødes AGF og Randers FC. 

Sådan stiller AGF og Randers FC op lørdag.
Sådan stiller AGF og Randers FC op lørdag.Flashscore

Kl. 14:52 - Anthony Gordon har omsat et straffespark og fået udlignet i Newcastle. 

Kl. 14:32 - I Newcastle må Eddie Howe konstatere, at gæsterne fra Manchester er kommet foran. En scoring af Josko Gvardiol har nemlig bragt Pep Guardiolas tropper på sejrkurs. 

Kl. 13:24 - I den næstbedste tyske række er der flere opgør i gang allerede nu denne lørdag. I Darmstadt møder Darmstadt 98 i øjeblikket 1. FC Magdeburg og hos gæsterne er den tidligere FCK-spiller Marcus Mathisen med fra start. Efter 25 minutter er stillingen 1-1. 

Kl. 12:56 - Der er omtrent en halv time til kickoff i lørdagens tidlige engelske kamp, hvor der som bekendt venter lidt af et stormøde mellem Eddie Howes Newcastle United og Pep Guardiolas Manchester City. De to cheftræner har valgt følgende spillere til startopstillingen denne lørdag.

Sådan liner Newcastle og Manchester City op lørdag.
Sådan liner Newcastle og Manchester City op lørdag.Flashscore

Kl. 12:30 – Godmiddag og velkommen til lørdagens fodboldtracker på Flashscore. Der venter nok en weekend fyldt med spændende fodboldkampe rundt omkring i det europæiske, blandt andet i Aarhus hvor et lokalopgør venter.

I lørdagens eneste Superligakamp får AGF nemlig besøg af rivalerne fra Randers FC hjemme på Ceres Park i et opgør, der sparkes i gang klokken 16.

Inden da venter der dog et stormøde i Premier League, hvor Newcastle United på St. James Park tager imod mægtige Manchester City med kampstart allerede klokken 13:30. Herefter venter yderligere seks opgør i den bedste engelske række, hvor blandt andre Arsenal, danskerklubben Brentford, og Arne Slots Liverpool skal i aktion.

Alt det vigtigste serverer Flashscore for dig lige her.

Omtaler