Fodbold Tracker: Nu gælder det slaget om Madrid på Metropolitano

Slaget om Madrid er i gang
Slaget om Madrid er i gangTHOMAS COEX/AFP
Søndag byder på en masse spændende kampe i Premier League, Serie A og Bundesligaen, men også i den danske Superliga er der fuldt program.

Søndag den 29. september

Kl. 21:52 - Strasbourg er foran mod Marseille ved pausen. 20-årige Diego Moreira scorede sit første sæsonmål efter 40 minutters spil.

Kl. 21:00 - Atletico Madrid og Real Madrid tørner lige nu sammen i LaLiga.

Kl. 20:28 - Den danske landsholdsanfører Pierre-Emile Højbjerg starter inde, når Marseille møder Strasbourg på udebane i Ligue 1. Lykkes det Marseille at vinde kampen vil de have samme pointantal som PSG og Monaco.

Kl. 19:31 - Werder Bremen kom tilbage fra at have været bagud 3-0 og vendte kampen mod Hoffenheim til en 4-3-sejr, og det var blandt andet takket være tre scoringer fra danske Jens Stage.

Kl. 19:28 - Manchester Uniteds ujævne sæsonstart fortsætter med et 3-0-nederlag til Tottenham. Både Rasmus Højlund og Christian Eriksen kom ind efter 73. minutters spil.

Kl. 19:17 - Ydmygelsen er ved at være total for Manchester United, der er bagud 3-0 på hjemmebane mod Tottenham. Bruno Fernandes røde kort i første halvleg har været meget afgørende for kamp, selvom Tottenham var kommet foran allerede efter tre minutters spil.

Kl. 19:05 - Mohamed Daramy har fået spilletid for første gang siden slutningen af marts. Den danske offensivspiller spillede de sidste ti minutter, da Reims fik en sikker sejr på 3-1 på udebane mod Angers.

Kl. 18:42 - Jens Stage har gjort det til 4-3 for Werder Bremen med sit tredje mål i kampen mod Hoffenheim.

Kl. 18:18 - Jens Stage har udlignet til 3-3 i Werder Bremens kamp mod Hoffenheim.

Kl. 18:05 - Jens Stage er kommet på måltavlen i kampen mellem Hoffenheim og Werder Bremen. Der er kun spillet 35 minutter af kampen, og der er allerede blevet scoret fem mål og kommet et rødt kort. Stage og Werder Bremen kom bagud 3-0 efter blot 12 minutter. Kort tid efter modtog Hoffenheim et rødt kort, og det åbnede døren for gæsterne. Jens Stage reducerede til 3-2 efter 26 minutters spil.

Kl. 17:31 - Rasmus Nissen Kristensen og Frankfurt hentede en 4-2-sejr, og de har derfor indtaget andenpladsen i Bundesligaen. Rasmus Kristensen spillede hele kampen.

Kl. 17:06 - Aston Villa vil være skuffede, da de netop har smidt point ude mod oprykkerne fra Ipswich. Hjemmeholdet kom foran 1-0 ved Liam Delap allerede efter otte minutter, men Aston Villa scorede to hurtige mål i midten af første halvleg og så længe ud til at vinde. I 72. minut scorede Delap så til 2-2, hvilket også blev kampens resultat.

Kl. 16:58 - Både Christian Eriksen og Rasmus Højlund starter på bænken i hjemmekampen mod Tottenham. Eriksen har ellers startet inde i de seneste fire kampe, men i dag er han blevet henvist til bænken. Højlund er først lige kommet tilbage fra skade og har fået indhop i de seneste to kampe.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 16:41 - Der bliver spillet masser af fodbold denne søndag, men det er nok de færreste fodboldfans, der holder øje med den andenbedste række i Holland. I kampen mellem De Graafschap og Vitesse scorede gæsternes Irakli Yegoian et fantastisk mål. Selvom Vitesse endte med at tabe kampen 3-1, så var Yegoians saksesparksscoring dagens detalje.

Kl. 16:29 - Danske Christian Rasmussen starter inde for Ajax, der gæster Waalwijk. Danske Anton Gaeei er fortsat ude med skade.

Kl. 15:59 - Både FC Midtjylland og AaB har netop vundet deres respektive kampe i søndagens tidlige Superligaopgør. AaB fik en vigtig sejr på 3-0 over Sønderjyske og lægger dermed afstand til bunden. Sejren kom i hus takket være et hattrick af Mathias Jørgensen, der nu er oppe på seks mål i Superligaen.

FC Midtjylland tog hjemme imod Viborg til et midtjysk rivalopgør. Viborg kom rigtig stærkt ud og kom faktisk også foran 1-0, men Superligaens førerhold fra FCM kom stærkt tilbage og vandt kampen 5-1.

Tabellen i Superligaen
Tabellen i SuperligaenFlashcore

Kl. 15:42 - Silkeborg skal forsøge at holde snor i FC Midtjylland og de øvrige tophold, når de møder Lyngby klokken 16:00. Hvis Lyngby skal have point hjemme mod holdet fra Søhøjlandet, så kræver det, at de kan få sat en stopper for Tonni Adamsen, der har scoret 11 mål i de seneste syv kampe inklusive pokalturneringen og kvalifikationen til Conference League.

Kl. 15:33 - Den danske forsvarsspiller Rasmus Nicolaisen har netop lavet selvmål i kampen mellem Toulouse og Lyon. Toulouse var ellers kommet foran 1-0 efter 14 minutters spil, men i det 28. minut var Toulouse-danskeren så uheldig at sende bolden i eget net til stillingen 1-1.

Kl. 15:27 - Oliver Villadsen og FC Nürnberg har netop tabt 2-0 på udebane til Hannover 96 i 2. Bundesliga. Det Betyder, at Villadsens klub er blevet fanget i den nederste halvdel af tabellen, mens Hannover indtager fjerdepladsen.

Kl. 15:11 - Rasmus Nissen Kristensen starter inde for Frankfurt, der besøger oprykkerne fra Holstein Kiel. Frankfurt kan spille sig op på andenpladsen med en sejr, mens hjemmeholdet fra Kiel jagter sæsonens første sejr.

KL. 14.43 - Viborg er kommet til Heden med masser af selvtillid efter at de har vundet deres seneste tre kampe. Og det lykkedes dem også at bringe sig foran i Herning på et mål af Magnus Westregaard efter 24 minutter. Men hjemmeholdet udlignede et kvarter senere gennem et sandt one-man-show af Aral Simsir med et af de bedste mål, der er set i denne sæson.

Kl. 14.27 - Rasmus Nicolaisen er i startopstillingen hos Toulouse når de søndag eftermiddag tager imod Olympique Lyon.

Kl. 13.50 - Gustav Isaksen blev noteret for en assist, da han smukt serverede bolden for fødderne af Boulaye Dia, der scorede sit femte mål i seks kampe siden sit skifte til Lazio, da klubben fra Rom tog en 2-0 føring ude mod Torino. Hjemmeholdet har senere fået reduceret til 1-2.

Kl. 13.11 - Til lokalopgøret mod Viborg skifter FC Midtjylland fem i startopstillingen. Ousmane Diao, Joel Andersson, Denil Castillo og Edward Chilufya er røget ud på bænken efter Europa League-kampen onsdag mod Hoffenheim, mens Victor Bak, Valdemar Byskov, Kristoffer Askildsen, Jan Kuchta og Lee Han-beom kommer ind. Dario Osorio sidder ude med karantæne efter sit røde kort i sidste weekend mod Randers.

Hos Viborg er der genvalg til alle efter sidste kamp.

FC Midtjylland - Viborg - Holdopstillinger
FC Midtjylland - Viborg - HoldopstillingerFlashare

Kl. 12:16 - Nu er der ikke lang tid til dagens første kamp fra Serie A, hvor højtflyvende Torino møder Lazio, der har Gustav Isaksen med fra start i det tidlige kick-off.

Følg kampen lige her, og dette er din start-11'er fra begge sider.

Torino - Lazio opstillinger
Torino - Lazio opstillingerFlashscore

Kl. 10:57 CET - Velkommen tilbage til Football Tracker, hvor endnu en stor dag med masser af action venter os.

Dagens måske mest imødeset kamp finder sted i LaLiga kl. Kl 21:00, hvor Atletico Madrid er vært for rivalerne Real Madrid i et hypervigtigt opgør, især efter at Barcelona led sit første nederlag i sæsonen i går.

Manchester United møder Tottenham i en vigtig kamp for begge hold kl. 17:30, hvor Premier League-duoen er på jagt efter tre tiltrængte point.

Men først tager Torino imod Lazio i Serie A, mens Girona, Lyon og Aston Villa alle er i aktion kl. 15.00.