Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fodbold Tracker: Pragtmål i tysk topmøde, Liverpool nyt tophold

Opdateret
Der må forventes at blive masser af stemning på lægterne i Aarhus, når AGF tager imod Randers FC lørdag.
Der må forventes at blive masser af stemning på lægterne i Aarhus, når AGF tager imod Randers FC lørdag.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Lørdag byder på en masse spændende fodbold med masser af kampe i særligt Premier League og Bundesligaen, men også i den danske Superliga skal der spilles et interessant opgør mellem to jyske rivaler.

Kl. 22.59 - Det endte med en sensationel sejr til Osasuna lørdag aften mod selveste FC Barcelona:

Kl. 22.31 - Victor Osimhen kom to gange på måltavlen og førerholdet i den tyrkiske liga Galatasaray førte 3-0 ved halvleg mod Kasimpasa. Men minsandten om det ikke lykkedes bundholdet at udligne til 3-3 i 2. halvleg, hvor det sidste mål faldt i allersidste minut gennem Nuno da Costa. 

Kl. 21.58 - Barcelona har i denne sæson endnu ikke sat point til, men noget kunne tyde på, at der lurer en gedigen overraskelse lørdag aften eftersom Barca uden Andreas Christensen er bagud 2-0 ude mod Osasuna ved pausen. 

Kl. 21.25 - Langsomt , men sikkert begynder jorden at brænde under Brian Priske i Feyenoord. I dagens kamp mod NEC Nijmegen formåede man kun at få 1-1 og det betyder at man med kun ti point fra seks kampe fået sin dårligste ligastart siden 2019/20-sæsonen, da Jaap Stam var i trænersædet. Feyenoord ligger på sjettepladsen ikke færre end 11 points efter PSV Eindhoven allerede. 

Kl. 21.05 - Den serbiske angriber Dusan Vlahovic scorede to gange for Juventus, der vandt 3-0 ude over Genoa i Serie A. Efter tre 0-0-kampe i træk i Serie A kom Juventus lørdag aften tilbage på vinderkurs med en 3-0-sejr ude over Genoa. Med sejren avancerede Juventus til førstepladsen med 12 point efter seks kampe. Både AC Milan og Inter har et point færre i forfølgerfeltet. Morten Frendrup, der fik gult kort i 1. halvleg, spillede hele kampen for Genoa.

Kl. 20.35 - Ibrahima Konate markerede sig på godt og ondt, da Liverpool slog Wolverhampton 2-1 på udebane.

Liverpool er nyt førerhold i Premier League. Mohamed Salah blev således matchvinder på et straffespark, da holdet ude slog Wolverhampton 2-1 og dermed slog kapital af Manchester Citys pointtab i Newcastle tidligere på dagen.

Kl. 20.28 - Det sluttede uafgjort på Allianz Arena takket være to pragtmål af Robert Andrich og Aleksandar Pavlovic.

Bayern München - Bayer Leverkusen - Kamp-statistik
Bayern München - Bayer Leverkusen - Kamp-statistikFlashare

Kl. 19.50 - Efter fyringen af Brian Riemer skal den midlertidige træner David Hubert se om han kan føre Anderlecht frem til den succes, som de nød godt af sidste sæson og til dagens udekamp mod Dender har Hubert sat sin lidt til tre danskere i startopstillingen, det er Mathias "Zanka" Jørgensen, Anders Dreyer og Kasper Dolberg.

Kl. 19.23 AGF's Nicolai Poulsen er ellers normalt ikke bleg for at gå til den og tage del i en duelpræget fodboldkamp, men efter holdets 2-2-kamp mod Randers var han ikke tilfreds med, at det blev en uskøn affære.

"Det blev for meget en slåskamp og for meget fight, dueller og frispark, hvor Randers er rigtig dygtige, siger midtbaneslideren til Viaplay. Nogle gange sidder det i skabet, og andre gange gør det ikke. Randers var dygtige til at komme og gøre det til en krig, og det formåede vi ikke at være gode nok til."

Kl. 19.17 - Wolverhampton har fået en forfærdelig start på sæsonen og ligger sidst i Premier League. De normalt så hjemmebane-stærke ulve har endnu ikke vundet en kamp i denne sæson og ved pausen er de bagud 0-1 i deres kamp på Molineux mod Liverpool.

Kl. 18.28 - Vi er klar til en af sæsonens absolutte højdepunkter i Bundesligaen, når Bayern München møder de tyske mestre fra Bayer Leverkusen på Allianz Arena. Sådan stiller de to hold op.

Bayern Mïnchen - Bayer Leverkusen - Holdopstillinger
Bayern Mïnchen - Bayer Leverkusen - HoldopstillingerFlashare

Kl. 18.08 - Det sluttede 2-2 i Århus, og her præsenterer vi spillernes karakterer efter kampen.

AGF - Randers - Spiller-karakterer
AGF - Randers - Spiller-karaktererFlashare

Kl. 17.42 - Så er der mindsanten udlignet til 2-2 i Århus, hvor Mads Emil Madsen kom først på bolden efter en ripost og kanonerede læderet i kassen til kæmpe jubel på NRGI Park. Vi har en enormt spændende slutfase foran os.

Kl. 17.20 - Randers har bragt sig foran 2-1 i Århus på et ordentligt langskudsdrøn fra Florian Danho.

Kl. 16:45 - I Leipzig er Jess Thorup og Augsburg på vej mod lidt af en afklapsning. Hjemmeholdet er nemlig foran med hele 4-0. 

Andetsteds har Cole Palmer banket netop fire mål ind for Chelsea, der hjemme møder Brighton & Hove. Han blev dermed den første spiller til at score fire mål i 1. halvleg i en Premier league kamp.

Kl. 16:28 - Så er der ellers kommet gang i opgøret på Ceres Park. Først bragte Tobias Bech hjemmeholdet foran, men der gik ikke andet end et par minutter, inden de randrusianske gæster egentlig fik udlignet gennem Florian Danho. Et VAR-gennemsyn viste dog, at Randers-spilleren havde hånd på bolden, og derfor forbliver stilling 1-0 til AGF.

Kl. 15:56 - For første gang siden maj har Jonas Wind nettet for VfL Wolfsburg. Hjemme møder de VfB Stuttgart, og her er danskeren altså kommet på måltavlen. 

Kl. 15:27 - I Aarhus nærmer kampstart sig i dagens Superligaopgør. Her mødes AGF og Randers FC. 

Sådan stiller AGF og Randers FC op lørdag.
Sådan stiller AGF og Randers FC op lørdag.Flashscore

Kl. 14:52 - Anthony Gordon har omsat et straffespark og fået udlignet i Newcastle. 

Kl. 14:32 - I Newcastle må Eddie Howe konstatere, at gæsterne fra Manchester er kommet foran. En scoring af Josko Gvardiol har nemlig bragt Pep Guardiolas tropper på sejrkurs. 

Kl. 13:24 - I den næstbedste tyske række er der flere opgør i gang allerede nu denne lørdag. I Darmstadt møder Darmstadt 98 i øjeblikket 1. FC Magdeburg og hos gæsterne er den tidligere FCK-spiller Marcus Mathisen med fra start. Efter 25 minutter er stillingen 1-1. 

Kl. 12:56 - Der er omtrent en halv time til kickoff i lørdagens tidlige engelske kamp, hvor der som bekendt venter lidt af et stormøde mellem Eddie Howes Newcastle United og Pep Guardiolas Manchester City. De to cheftræner har valgt følgende spillere til startopstillingen denne lørdag.

Sådan liner Newcastle og Manchester City op lørdag.
Sådan liner Newcastle og Manchester City op lørdag.Flashscore

Kl. 12:30 – Godmiddag og velkommen til lørdagens fodboldtracker på Flashscore. Der venter nok en weekend fyldt med spændende fodboldkampe rundt omkring i det europæiske, blandt andet i Aarhus hvor et lokalopgør venter.

I lørdagens eneste Superligakamp får AGF nemlig besøg af rivalerne fra Randers FC hjemme på Ceres Park i et opgør, der sparkes i gang klokken 16.

Inden da venter der dog et stormøde i Premier League, hvor Newcastle United på St. James Park tager imod mægtige Manchester City med kampstart allerede klokken 13:30. Herefter venter yderligere seks opgør i den bedste engelske række, hvor blandt andre Arsenal, danskerklubben Brentford, og Arne Slots Liverpool skal i aktion.

Alt det vigtigste serverer Flashscore for dig lige her.

Omtaler