Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Englands landstræner udelukker udtagelse af Greenwood trods kæmpe succes i Marseille

Greenwood kommer ikke med i Englands trup igen
Greenwood kommer ikke med i Englands trup igenProfimedia
Englands midlertidige landstræner Lee Carsley har udelukket enhver chance for, at Mason Greenwood bliver udtaget til landsholdet, selv om angriberen har scoret fem gange i tre kampe for Marseille i denne sæson.

Greenwood var engang fast mand i Manchester United, før hans karriere tog en nedadgående spiral efter beskyldninger om voldtægtsforsøg og overfald fra hans partner i 2022.

United suspenderede den unge angriber, før anklagerne blev frafaldet et år senere, hvilket førte til et udlån til spanske Getafe før en permanent transfer til Marseille i sommeren 2024. 

Flashscore snakkede tidligere på ugen med sportsøkonom Kenneth Cortsen, som gav sin forklaring på, hvorfor voldsanklagede Greenwood blev fyret i United men tilgivet i Getafe og Marseille

På trods af at han gjorde det godt i Frankrig, bekræftede Carsley uden omsvøb, at Greenwood ikke ville komme i betragtning til Three Lions.

"Mason (Greenwood) var ikke en spiller, vi kunne overveje, for at være ærlig, nej," sagde han til medierne fredag.

"Jeg er klar over, hvordan han har det, men han var ikke i betragtning."

Den 22-årige spiller har optrådt én gang for England, men hans fremtid ser nu ud til at være et andet sted, og der går rygter om et skifte til Jamaica.

Greenwood har scoret i alle de kampe, han har spillet for Marseille indtil videre - inklusive to venskabskampe før sæsonen.