Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Englands midlertidige landstræner får selvtillid af sejr over Irland

Carsley har til tider tvivlet på sin evne til at lede England
Carsley har til tider tvivlet på sin evne til at lede EnglandDamien Eagers / Reuters
Lee Carsley sagde, at der var tidspunkter, hvor han spekulerede på, om han var ude på dybt vand som Englands midlertidige landstræner, men deres 2-0-sejr over Irland i Dublin i lørdags i hans første kamp som landstræner har dæmpet hans tvivl på sig selv.

Carsley, som har repræsenteret Irland 40 gange efter at have kvalificeret sig til at spille for landet gennem sin bedstemor, er blevet indsat som midlertidig landstræner, mens England søger efter en fuldtidsafløser for Gareth Southgate.

Sejren over Irland gav ikke kun England den ideelle start på deres Nations League-turnering, men kan også have styrket Carsleys chancer for at udfylde rollen permanent, og han vil igen stå ved roret på tirsdag mod Finland på Wembley.

"Man tror altid, at det er nemt at være engelsk landstræner, når man sidder derhjemme, men der har været tidspunkter, hvor jeg har tænkt, at jeg ikke var sikker på, at jeg kunne gøre det," sagde Carsley til britiske medier.

"Men det (sejren i Dublin) har gjort noget godt for min selvtillid og også for resten af staben - at vi faktisk er OK, vi skal nok klare os.

"Jeg talte om det på den første pressekonference, at være i sikre hænder er vigtigt for spillerne. Jeg føler, at vi er i en god position med spillerne," tilføjer Carsley, som har været manager for Englands U21-landshold siden 2021 og førte dem til EM-titlen sidste år.

Med henblik på deres rejse mod VM i 2026 sagde Carsley, at England var nødt til at vise mere kontrol.

"Det endelige mål er at gøre det mod verdens bedste hold i de største øjeblikke," tilføjede han.

"De har to år til at nå det punkt. Vi er kommet et godt stykke af vejen."