Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Flere af nye ansigter på det danske landshold

Opdateret
Masser af nye ansigter på det danske landshold
Masser af nye ansigter på det danske landsholdMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Der er kommet flere nye spillere på landsholdet forud for Danmarks Nations League-kampe, men stadig ingen fra Superligaen.

Der er har været masser af tumult efter sommerens EM-slutrunde, hvor Kasper Hjulmand meldte sin afgang og den midlertidige træner Morten Wieghorst er sygemeldt med stress-symptomer.

Derfor har Lars Knudsen og Daniel Agger nu ansvaret for de kommende kampe i Nations League mod Schweiz og Sebien. Truppen er netop blevet udtaget, og der er et par nye ansigter på holdet. Spillere som Albert Grønbæk, Morten Frendrup og Patrick Dorgu har alle fundet vej til holdet. 

Der er dog stadig ingen spillere fra den danske Superliga.

Efter Simon Kjærs afsked med landsholdet er Pierre-Emile Højbjerg blevet valgt til landsholdets nye permanente anfører.

Kasper Schmeichel og Christian Eriksen var ellers viceanførere tidligere.

Med en dags forsinkelse blev truppen offentliggjort i en pressemeddelelse fra Dansk Boldspil-Union (DBU), efter at landstræneren for resten af 2024, Morten Wieghorst, mandag måtte melde forfald med mindre stress-symptomer.

Derfor er det formelt hans vikar Lars Knudsen og assistent Daniel Agger, som har udtaget truppen på 23 mand til de to kommende Nations League-kampe.

5. september tager Danmark imod Schweiz i Parken. Tre dage senere gæster holdet Serbien.

Danmarks seneste kamp var 0-2-nederlaget til Tyskland i EM-ottendedelsfinalen.

Kort efter slutrunden valgte Kasper Hjulmand at stoppe som landstræner. Mens DBU overvejer, hvem der permanent skal overtage roret, blev Hjulmands assistent Morten Wieghorst forfremmet til landstræner for resten af året.

Wieghorst mærkede dog symptomer på stress i slutningen af sidste uge og er aktuelt sygemeldt.