Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Flykaptajn kom med overraskende besked til serbiske spillere på rejsen mod København

Serbien fik overraskende uafgjort i den første kamp mod Danmark
Serbien fik overraskende uafgjort i den første kamp mod DanmarkProfimedia/TK / imago sportfotodienst / Nebojsa Parausic
Efter det målløse opgør mod de spanske europamestre er optimismen enorm i den serbiske lejr før Nations League opgøret mod Danmark i Parken søndag eftermiddag.

Optimismen har angiveligt ikke kun smittet af på spillerne, men også på resten af den fodboldgale befolkning, og det fik serberne for alvor at føle, da man satte sig i flyveren med kurs mod København.

Her gjorde flyets kaptajn nemlig alt hvad han kunne for at gøre den lange flyvetur til den danske hovedstad så behagelig som mulig for de serbiske landsholdsstjerner. Kaptajnen kom i følge serbiske medier nemlig med følgende besked til træner Dragan Stojkovic og spillerne:

"Jeg vil gerne takke jer for den udgave, du viste mod Spanien. Mange tak, I fik smilet tilbage på vores ansigter, gjorde os stolte mod det bedste hold i Europa. Vi ønsker, at I fortsætter i samme stil, for at gøre os glade igen. Held og lykke mod Danmark" - sagde kaptajnen på Air Serbia-flyet.

Stojkovic møder op i København med følgende trup:

Målmænd: Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović, Marko Ilić, Đorđe Petrović;

Forsvar: Kosta Nedeljković, Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Srđan Babić, Strahinja Eraković, Jan Karlo Simić, Aleksa Terzić;

Midtbane: Andrija Živković, Saša Lukić, Ivan Ilić, Marko Grujić, Kristijan Belić, Milan Aleksić, Stefan Mitrović, Lazar Samardžić, Veljko Birmančević;

Angreb: Petar Ratkov, Luka Jović, Đorđe Jovanović.

Kampen spilles kl. 18.00 søndag aften i Parken