Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Harry Kane bliver den 10. spiller til at nå 100 landskampe for England

Kane er klar til at starte mod Rumænien
Kane er klar til at starte mod RumænienProfimedia
Englands anfører Harry Kane får sin landskamp nummer 100, når de tirsdag møder Finland i Nations League på Wembley, og bliver dermed den 10. spiller, der når dette mål, sagde fodboldforbundet (FA) mandag.

Bayern München-angriberen, som har scoret 66 mål i 99 kampe for England siden sin debut i 2015, er den første spiller, der når de 100 kampe for England siden angriberen Wayne Rooney i november 2014.

"FA vil hylde ham før UEFA Nations League-kampen med en særlig ceremoni før kampen, som vil omfatte overrækkelsen af en guldkasket," sagde det styrende organ i en erklæring.

Før kick-off vil FA også hylde den tidligere engelske landstræner Sven-Göran Eriksson, som døde i en alder af 76 år i sidste måned.

"Det er meget specielt. Jeg har altid sagt, at det er svært at tage ind, når man spiller. Jeg har tidligere talt om det med målscoringsrekorden, men det her er noget, jeg er ekstremt stolt over. Jeg er virkelig spændt på det. Min familie vil også være der for at nyde øjeblikket. Det er noget, jeg vil se tilbage på, når jeg er pensioneret," siger Kane på mandagens pressemøde.

Den spiller med flest engelske landskampe er målmandslegenden Peter Shilton, der nåede op på 125.

Dernæst følger Wayne Rooney med 120 landskampe, David Beckham (115), Steven Gerrard (114), Bobby Moore (108), Ashley Cole (107), Bobby Charlton (106), Frank Lampard (106) og Billy Wright (105).