Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Irsk angriber inden Nations League-kamp: Englands Grealish vil få det hedt

Grealish spillede oprindeligt for Irland
Grealish spillede oprindeligt for IrlandLee Smith / Reuters
Jack Grealish (28), som repræsenterede Irland på ungdomsniveau, før han skiftede til England, kan regne med at høre lidt fra hjemmeholdets fans på tribunerne i lørdagens Nations League-kamp mellem holdene i Dublin, siger Irlands angriber Callum Robinson (29).

Manchester City-angriberen Grealish, som blev droppet fra Englands EM-trup af den tidligere landstræner Gareth Southgate, blev igen indkaldt af den midlertidige manager Lee Carsley i sidste uge til kampene mod Irland og Finland.

Robinson, som gik i den modsatte retning af Grealish ved at spille for Englands ungdomshold, før han skiftede til Irland, forventer, at den 28-årige kunne håndtere den varme modtagelse.

"Jeg tror, han vil gøre sig klar til lidt skældud, men det er en del af det, det er en del af spillet," sagde Robinson, Grealishs tidligere holdkammerat i Aston Villa, tirsdag.

"Han er gammel nok, og da han er seniorspiller nu, vil den slags komme. Det vil overraske mig, hvis han ikke får lidt at høre undervejs, for jeg tror, at han bliver buhet ud overalt, selv i England."