Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Julian Nagelsmann hylder tysk præstation trods hav af skader: Vores bedste halvleg i år

Nagelsmann ser til, mens Tyskland slår Holland
Nagelsmann ser til, mens Tyskland slår HollandALEXANDRA BEIER / AFP
Efter en dominerende 1-0-sejr over Holland i München roste Tysklands landstræner Julian Nagelsmann (37) den "superladede atmosfære" på sit hold på årsdagen for sin første kamp.

Tyskland, der var ramt af en række skader forud for oktober måneds Nations League-kampe, vandt takket være et fantastisk mål i anden halvleg af debutanten Jamie Leweling.

"Første halvleg i aften var den bedste, vi har spillet i år. Den grådighed, som holdet udviste, var et stort skridt. Vi gjorde det godt og lukkede meget lidt ind. Vi fortjente absolut at vinde", lyder det fra den tyske landstræner efter kampen.

Med sejren kvalificerede Tyskland sig for første gang til knockoutrunden i Nations League, og træneren sagde, at hans hold var tændt på at gå videre.

"Vi har ambitionen om at fortsætte. Der er en fantastisk atmosfære i omklædningsrummet - de vil vinde."

Tyskland foretog syv ændringer i truppen op til kampen, hvor nøglespillere som Jamal Musiala, Kai Havertz og Marc-Andre Ter Stegen var skadede.

Deniz Undav, som scorede to mål i fredagens 2-1-sejr over Bosnien, blev ukampdygtig efter en skade under opvarmningen, hvilket gav Leweling sin debut.

Nagelsmann sagde, at Leweling overraskede ham og tilføjede.

"Jeg havde ikke forventet, at han ville spille så godt."

Nagelsmanns første kamp i spidsen var et comeback med en 3-1-sejr over USA på udebane den 14. oktober 2023.

Træneren blev udnævnt, efter at forgængeren Hansi Flick blev den første træner i Tysklands historie, der blev fyret fra topjobbet, hvor den stolte fodboldnation vaklede på grund af en række dårlige resultater.

Mandagens sejr var Tysklands 10. sejr i 17 kampe under Nagelsmann. Holdets eneste nederlag siden starten af 2024 var i forlænget spilletid i kvartfinalen ved EM på hjemmebane mod de senere mestre fra Spanien.

Tysklands anfører Joshua Kimmich, som var en del af holdets skuffende exit fra gruppespillet ved VM i 2018 og 2022, sagde til journalister,  at man kunne se, at alle var klar til kamp.

"Alle, der står på banen, har lyst til at spille, har lyst til at vinde. Jeg tror, man kunne se udefra, at vi havde lyst til at spille fodbold og lyst til at forsvare", siger Kimmich.