Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Presset stiger på Solbakken: Norske stjerner skuffer ude mod Kasakhstan

Ståle Solbakkens norske landshold skuffer igen.
Ståle Solbakkens norske landshold skuffer igen.STU FORSTER/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Det norske landshold fik ikke den ønskede start på Nations League, da de måtte nøjes med 0-0 på udebane mod Kasakhstan.

Erling Haaland, Martin Ødegaard og Alexander Sørloth var allesammen med fra start, da det norske landshold tog hold på deres Nations League-gruppe mod Kasakhstan. Norge var storfavoritter til opgøret, men de formåede ganske enkelt ikke at leve op til favoritværdigheden. 

Det defensivt indstillede hjemmehold gjorde det svært for Norge at komme til de helt åbne målchancer, og selvom Ståle Solbakkens tropper gjorde sit bedste for at hive en sejr med hjem til Norge, så lykkedes det ikke. 

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenFlashscore

Det er da heller ikke første gang, at det norske landshold har skuffet. Holdet har masser af dygtige spillere og talent, men det er på ingen måde blevet forløst. Derfor bliver der også analyseret kraftigt på Norges landstræner Ståle Solbakken. Den tidligere FCK-chef har siddet på landstrænerposten siden 2020, men er stadig ikke lykkedes med at kvalificere holdet til en slutrunde. 

I Norge bliver den 56-årige træner da også hårdt kritiseret i medierne efter endnu en skuffelse.

"Presset vokser. Presset på Solbakken og projektet er steget på det seneste. Det bliver ikke mindre efter denne præstation. Vi vidste, at det ville blive svært. Men det er skuffende, meget skuffende. Det er en dårlig præstation. Der er for meget i denne kamp, som gør mig skuffet," siger NRK-ekspert Carl-Erik Torp ifølge NRK.

På det norske medie VG kalder de det uafgjorte resultat for en 'Krisestart for Norge'.

Solbakkens kontrakt løber frem til VM 2026, men hvis skuffelserne stiger, så er det langt fra sikkert, at han får lov til at fuldføre kontrakten.