Rice og Grealish hjemsøger hjemstavn i Englands Nations League-sejr over Irland

Rice 'fejrer' mod Irland
Rice 'fejrer' mod IrlandEvan Treacy / PA Images / Profimedia
England fik en perfekt start på deres UEFA Nations League-kampagne, da de slog Irland med 2-0 i Dublin - deres første Nations League-sejr siden november 2020.

Dagen i dag markerede begyndelsen på en ny æra for England, som under den nye midlertidige landstræner Lee Carsley gik i gang med at jagten på vende tilbage til det øverste lag i Nations League.

Englænderne pressede på fra starten af kampen, da Harry Kane headede Trent Alexander-Arnolds indlæg på overliggeren.

De skulle dog ikke vente længe på at komme foran, da en af de to tidligere irske ungdomslandsholdsspillere, Declan Rice, hamrede en løs bold op i det øverste hjørne fra 12 meter.

Efterfølgende blev det irske mål bombarderet af engelske angreb i resten af første halvleg, og kun en stærk redning fra Caoimhin Kelleher forhindrede Kane i at fejre sin landskamp nummer 99 med et mål.

Carsleys mænd fordoblede deres føring midtvejs i første halvleg, og endnu engang var det en spiller med irske rødder, der kom på tavlen. Jack Grealish scorede efter et perfekt engelsk angreb.

Bedømmelse af spillere
Bedømmelse af spillereFlashscore

Irland havde svært ved at finde fodfæste i kampen, og situationen blev endnu værre, da anfører Seamus Coleman forlod banen skadet.

Hjemmeholdet kom kun i få situationer frem mod englændernes mål, men blev aldrig rigtig farlige.

England satte også tempoet væsentligt ned i anden halvleg, og de kom aldrig rigtig i nærheden af at få scoret det tredje mål

I sidste ende vidste Carsleys tropper, at kampen var vundet, og de kan glæde sig over, at første halvleg i vid udstrækning vil blive betragtet som en af de mest imponerende halvlege, England har leveret i de seneste år.

Irland vil utvivlsomt være skuffet over at se deres Nations League-kampagne starte med et nederlag, men de vil have fokus på, at kampene mod Grækenland og Finland er mere realistiske muligheder for at få point på tavlen.