Weekendens vindere og tabere: Ronaldo sætter rekord nr. 15 og San Marino vinder endelig

Cristiano Ronaldo fejrer
Cristiano Ronaldo fejrerPatricia DE MELO MOREIRA / AFP
Weekenden med Nations League-fodbold har betydet, at denne udgave af vindere og tabere bliver lidt mindre. Se, hvem der kom med på denne uges liste.

Vinder: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har scoret 132 mål for det portugisiske landshold. De sidste to kom i weekenden, hvor Portugal opnåede to sejre og tog et stort skridt mod kvalifikation til næste fase af Nations League.

Søndag scorede anføreren i slutminutterne mod Skotland, som også blev det 48. landshold, han har scoret mod. To dage tidligere mod Kroatien havde Al Nassr-angriberen også fejret sit mål nummer 900 i karrieren i alle turneringer.

Ronaldos statistik
Ronaldos statistikFlashscore

Taber: Columbus Crew

I MLS er der altid plads til nogle mærkelige historier. Og i en weekend, hvor Nations League satte de kontinentale ligaer i stå, var det fra USA, at der skete en pudsig episode.

Columbus Crew havde 0-0 mod Seattle Sounders, indtil målmand Abraham Romero blev udvist før pausen. Uden en erstatning på bænken måtte hjemmeholdets træner sætte forsvarsspilleren Sean Zawadzki på mål. Det resulterede i, at de tabte kampen 4-0 med Zawadzki som en målmand på overarbejde.

Vinder af kampen: San Marino

San Marinos 1-0-triumf over Liechtenstein var historisk, da den repræsenterede landsholdets første sejr i de sidste 20 år, som også kom mod Liechtenstein med samme resultat.

Den 5. september er derfor gået over i historien for den lille by i Norditalien, og Nicko Sensolis navn vil blive gentaget i al evighed for den scoring. Glem ikke, at de er det lavest rangerede landshold på FIFA's rangliste.

Taber: Schweiz

Efter et fint EM, hvor de gav Italien en lærestreg i ottendedelsfinalen og blev elimineret i kvartfinalen af England efter straffesparkskonkurrence, fik Schweiz en rædselsfuld start på deres Nations League-kampagne med to nederlag i træk.

Det første, hjemme mod Danmark, havde allerede gjort nationen bekymret, men søndagens ydmygelse på eget græs (4-1) mod et spansk hold, der var nede på ti mand i mere end 70 minutter, understregede det schweiziske holds dårlige start.