Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ancelotti er fåmælt om Mbappé før sæsonåbner: Alle kan spille

Ancelotti og Mbappe til træning forud for Super Cuppen.
Ancelotti og Mbappe til træning forud for Super Cuppen.Reuters
Kylian Mbappé (25) kan få sin debut for Real Madrid, når de møder Atalanta i Super Cuppen onsdag, men træner Carlo Ancelotti vil ikke udtale sig om, hvorvidt den franske angriber vil starte kampen.

Mbappé landede i den spanske hovedstad i sidste uge for at begynde at træne med holdet, efter at han var kommet til Real som fri agent på en femårig aftale i juni og afsluttede en transfersaga, der havde stået på i årevis.

"Mbappé er ankommet godt, ligesom de andre spillere, der kom i sidste uge," fortæller Ancelotti på en pressekonference tirsdag.

"Vi har ikke haft meget tid til at træne, men vi gør det rigtig godt, og Kylian er også kommet i god form. Han tilpasser sig meget godt. Det er klart, at alle, der er her, kan spille i morgen."

Den italienske træner har tidligere sagt efter en af de seneste venskabskampe i USA, at det er de spillere, der har vundet Champions League, der skal spille Super Cuppen.

Ancelotti udelukker dog ikke, at franskmanden kan komme på banen på et tidspunkt.

På spørgsmålet om, hvorvidt Mbappé kunne få til opgave at tage sig af straffespark, fortæller manageren, at jobbet kun ville blive givet til en spiller, der starter kampen.

"Mbappé er en straffesparksskytte, han gør det meget godt," kommer det fra Ancelotti.

"(Jude, red.) Bellingham har gjort det godt ved EM, og (Federico, red.) Valverde var spektakulær ved Copa America."

"Så vi har mange straffesparkstagere. Jeg er nødt til at vælge én af dem til kampen i morgen. Jeg er selvfølgelig nødt til at vælge en, der starter kampen."

Real, som indtil videre har vundet fem Super Cups, har en chance for at blive den suveræne rekordholder af turneringen foran Barcelona og AC Milan, som også har vundet fem gange.

De kan også skrive historie i denne sæson, hvis de starter deres kampagne med en sejr, da der for første gang vil være syv titler på højkant takket være FIFA's nye Intercontinental Cup.

"Som altid starter vi sæsonen med masser af spænding og lyst," siger Ancelotti.

"Det er den første titel i en sæson, der bliver meget krævende, men som også kan blive meget succesfuld. Vi vil gerne starte den godt. Vi er klar over vanskelighederne, men jeg ser holdet i god form og motiveret til at spille en god kamp."