FCKs unge løver besejrer Bayern i Youth League i sandt overtidsdrama

FCKs unge løver besejrer Bayern i Youth League i sandt overtidsdramaProfimedia
FC Københavns U-19 hold viste vejen for førsteholdet, da de tirsdag eftermiddag slog Bayern München i Youth League med 3-2 efter et vildt drama i overtiden.

Du unge talenter fra FC København kunne gå til pausen med en 1-0 føring takket være et mål fra Emil Højlund efter 38 minutter, hvor bolden endte med at gå i netmaskerne trods et heftigt forsøg fra en af Bayern's forsvare på at blokere afslutningen.

Hovedstadsklubbens helt store offensive profil Noah Sahsah gjorde det til 2-0 fire minutter efter pausen og den føring holdt helt ind til fem minutter før tid, hvor kampen dog udviklede sig til et regulært målshow.

Først var det Javier Fernandez der reducerede til 2-1 efter 85 minutter, hvilket blev startskuddet til et intenst Bayern-pres i kampens allersidste fase. Og det lykkedes også sydtyskerne at udligne ved den 17-årige forsvarssspiller Christian Kouam.

Men Noah Sahsah sørgede for at københavnerne alligevel fik de tre points med en flot afslutning fra kanten af feltet og dermed har FCK maksimumpoints efter de første to kampe i deres gruppe.