Flot comeback sikrer FCMs talenter glimrende udgangspunkt mod portugisere i Youth LeagueProfimedia
På to scoringer efter pausen sikrede FCMs ældste talenter et fint udgangspunkt mod Famalicao i Youth League forud for returen på MCH Arena den 25. oktober.

Det så svært ud efter 1. halvleg i Portugal, hvor hjemmeholdet foik taget en 2-0 føring.

Den første scoring faldt efter 31 minutter, da den fysisk stærke angriber, Pablo, sendte kuglen i netmaskerne via et tørt skud fra distancen. Kort tid efter udnyttede Duarte Oliveira en returbold i feltet til at prikke 2-0-scoringen ind.

Dermed lignede det en lang eftermiddag i sydens efterårssol, men de midtjyske talenter ville det anderledes. På en flot 2. halvleg, hvor man i lange periode pressede de portugisiske mestre helt i bund, fandt danskerne vej til netmaskerne to gange.

Med 71′ på stadionuret spillede Alamara Djabi på elegant vis indskiftede Nicolaj Tornvig fri i feltet med et lop. Den unge angriber fik efter lidt klumpspil dirigeret bolden i mål.

Reduceringen blev fulgt op af endnu en scoring ti minutter senere, da Nicolaj Tornvig igen var på spil. Denne gang fandt han holdkammerat Jonatan Lindekilde, som i en position i feltet placerede bolden over i det lange hjørne.

Der var spil og chancer til mere hen imod slutningen, men det hele endte 2-2. Det betyder, at det fortsat er status quo, når mandskaberne krydser klinger i returopgøret den 25. oktober kl. 14.00 på MCH Arena, hvor der er gratis entré for tilskuere.