England og Tyskland går målbonanza i vild gentagelse af EM-finale

Micha Pesseg
Sara Däbritz fejrer Tysklands fjerde mål på Wembley
Sara Däbritz fejrer Tysklands fjerde mål på WembleyGlyn Kirk / AFP
England blev slået 4-3 af Tyskland på Wembley fredag aften i det, der var en gentagelse af EM 2022-finalen samme sted, da Christian Wück fejrede en vigtig sejr i sin første kamp som tysk landstræner.

Wück kiggede op mod himlen, da fyrværkeriet lyste op på det legendariske stadion i London før kick-off, og han behøvede ikke at vente længe på det første brag foran 47.967 fans.

Efter bare to minutter fik hans hold nærmest foræret et straffespark efter en fejl af Englands anfører Leah Williamson. Giulia Gwinn omsatte det, og så var Tyskland i gang.

Klara Buhl spillede derefter et præcist indlæg til Gwinn, som fra 14 meter fordoblede føringen via indersiden af stoplpen. Buhl udskiftede derefter rollen som arkitekt til rollen som målscorer og tilføjede den tredje, da England kom bagud 3-0 efter bare en halv time.

Gwinns holdkammerat fra Bayern, Georgia Stanway, gav England en livline med en hurtig dobbeltscoring før pausen i en 1. halvleg, der var ved at tage pusten fra tilhængerne.

Dabritz scorer det afgørende mål

Der kom lidt mere ro på i anden halvleg, hvor England havde svært ved at finde løsningen på at åbne det tyske forsvar.

Sara Dabritz scorede Tysklands fjerde mål i det 72. minut fra straffesparkspletten, efter at Alessia Russo havde begået en fejl i feltet, og gav sit hold en komfortabel føring på 4-2, som i sidste ende viste sig at være uovervindelig.

Lucy Bronze bragte spænding tilbage i kampen med reduceringen til 4-3, men tættere kom hjemmeholdet ikke og kampen endte med et skuffende nederlag for England foran deres hjemmefans.