Brasilien måtte kæmpe mod Venezuela: Sent mål kostede point for Neymar og Co.

Venezuela tog overraskende et point mod Brasilien natten til fredag.
Venezuela tog overraskende et point mod Brasilien natten til fredag.AFP
Venezuela spillede overraskende uafgjort mod Brasilien, mens Argentina slog Paraguay 1-0.

Brasilien har aldrig tabt til Venezuela i en turneringskamp.

Brasilien kom foran, da Neymar tog et hjørnespark i det 49. minut, og på det efterfølgende hjørnespark, som angriberen tog, kunne forsvarsspilleren Gabriel score.

Målet tvang Venezuela til at være mere modige, og Wilker Angel sendte et hovedstød tæt forbi mål i det 62. minut.

Rodrygo befandt sig derefter i en god position i feltet, men Real Madrid-fløjen skød i sidenettet.

Fem minutter før tid blev publikum i Cuiaba efterladt forvirrede, da Jefferson Savarino slog et indlæg, og Bello formåede at overliste målmand Ederson.

Brasilien ligger nu på andenpladsen i tabellen, to point foran Colombia og to efter Argentina.