Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Australien sender klart signal til Danmark: Vi kan vinde uden Sam Kerr

Sam Kerr har endnu ikke spillet et eneste minut for medværterne Australien ved denne VM-slutrunde.
Sam Kerr har endnu ikke spillet et eneste minut for medværterne Australien ved denne VM-slutrunde.Reuters
Australien vil have Sam Kerr tilbage på banen i knockoutkampen mod Danmark ved VM for kvinder, men de føler, at de har vist, at de kan vinde uden hende, hvis det bliver nødvendigt, sagde målmand Mackenzie Arnold torsdag.

Angriberen Kerr, Australiens anfører og bedste spiller, har ikke spillet et eneste minut af de tre kampe i VM-kampagnen indtil videre på grund af den lægskade, hun pådrog sig under træning lige før turneringen.

Hun var med på bænken i den sidste kamp i gruppespillet mod Canada i mandags, men der var ikke brug for hende, da værterne vandt en 4-0-sejr over de olympiske mestre i Melbourne.

"Vi vil altid have Sam på banen, og hun er en verdensklasseangriber, men vi har nu vist, at vi har dybden, og at vi kan spille alle kombinationer oppe foran, og at vi stadig kan score mål," sagde Arnold til The Australian Associated Press.

"Hvis hun spiller, spiller hun, hvis hun ikke gør, gør hun ikke. Men vi har vores plan."

Den australske trup deltog i et let træningspas i deres lejr nær Brisbane torsdag forud for deres afrejse lørdag til Sydney, hvor de møder danskerne på Stadium Australia mandag.

Kerr træner endnu ikke sammen med resten af truppen, men Arnold synes, at hun gør gode fremskridt med sin specialiserede træning.

"Hun har sin egen individuelle plan, som hun følger sammen med lægen og fysioterapeuten for at blive klar til at træde ind på holdet," tilføjede Arnold.

"Det så ud som om hun havde det godt med de forskellige øvelser, og hun var i godt humør (bagefter), så jeg går ud fra, at det hele gik godt."

Danmark sluttede på andenpladsen i deres gruppe efter England med den samme statistik som Australien - to sejre og et nederlag - og Arnold sagde, at de ikke var modstandere, man skulle tage let på.

"De er et ret boldbesiddende hold," sagde hun.

"De kan lide at spille fodbold, de kan lide at holde på bolden, de er ret tekniske. De har også Pernille Harder med, som er ret god til at afslutte.

"Jeg vil ikke sige, at vi ønsker, at de skal have bolden for meget."

Følg ottendedelsfinalen på Flashscore.