Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Australiens anfører Sam Kerr ude med skade i de to første VM-kampe

Sam Kerr pådrog sig en lægskade under træningen og går glip af Australiens to første kampe ved VM.
Sam Kerr pådrog sig en lægskade under træningen og går glip af Australiens to første kampe ved VM.Reuters
Australiens anfører og angriber Sam Kerr er ude af to kampe ved VM for kvinder, herunder åbningskampen mod Irland på torsdag, efter at have pådraget sig en lægskade under træning dagen før.

Tabet af Kerr er et stort slag for Tony Gustavssons 10. rangerede Matildas, som anses for at være en af favoritterne til at vinde på deres hjemmebane. Chelsea-angriberen er alle tiders førende målscorer for sit land med 63 mål.

"Jeg ville gerne dele dette med alle, så der ikke er nogen, der distraherer os fra at gøre det, vi kom her for at opnå," skrev Kerr på Instagram knap en time før kick-off.

"Selvfølgelig ville jeg have elsket at være derude i aften, men jeg kan ikke vente med at være en del af denne fantastiske rejse, som starter nu."

Holdet sagde, at hun ville blive vurderet igen af det medicinske team efter Australiens anden gruppespilskamp den 27. juli mod Nigeria.

Australien starter turneringen på en bølge af momentum efter at have vundet ni af deres foregående 10 kampe, herunder en 1-0-sejr over Frankrig i en venskabskamp sidste fredag og en 2-0-sejr over England i april, der sluttede Lioness' 30 kampe lange stime uden nederlag.

Der var nogle skadesspekulationer omkring Kerr efter kampen mod Frankrig, da hun blev set med en ispose på baglåret, efter at hun var blevet taget ud i det 62. minut.

Dette er det fjerde VM for Kerr, som talte om stoltheden ved at spille på den globale scene foran et hjemmepublikum.

"At være hjemme og få fornemmelsen af det, gå ned ad gaden og se folk, der er begejstrede eller flyver rundt i landet for at se os, det er dejligt at kunne mærke kærligheden," sagde hun onsdag.

"Men vi er også virkelig stolte over at bringe dette VM hjem og lade Australien opleve, hvad vi gør over hele verden."

Torsdagens kamp mod Irland, som for første gang deltager i en stor turnering, forventedes at blive spillet foran et stort publikum på Stadium Australia.