Borges' hat-trick sender Panama til tælling i VM-debut mod Brasilien

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Borges' hat-trick sender Panama til tælling i VM-debut mod Brasilien

Brasiliens midtbanespiller Ary Borges (L) jubler med Kerolin
Brasiliens midtbanespiller Ary Borges (L) jubler med KerolinAFP
Brasilien fik en drømmestart på VM for kvinder, da et hat-trick fra Ary Borges var med til at give Pia Sundhages hold en 4-0-sejr over Panama. Dermed kunne Brasilien notere sig for sin 9. sejr i træk i deres første kamp ved et VM

Efter at have lidt et store nederlag til Japan og Spanien under forberedelserne til turneringen, vidste Panama på forhånd at de stod foran en stor opgave over for de ottedobbelte sydamerikanske mestre i deres åbningskamp i gruppe F.

Som forventet var det Brasilien, der startede bedst, og deres tidlige dominans blev belønnet inden for de første 20 minutter, da Debinhas fremragende aflevering blev dirigeret i netmaskerne af en flot header fra Borges.

Brasiliens midtbanespiller Ary Borges (C) fejrer sit holds første mål med holdkammeraterne.
Brasiliens midtbanespiller Ary Borges (C) fejrer sit holds første mål med holdkammeraterne.AFP

Seleção med at sætte sig på begivenhederne i en ensidig første halvleg.

Men trods deres større boldbesiddelse var det småt med klare chancer for Sundhages mandskab, og Luana Bertolucci måtte se et langskud blive vippet på overliggeren af Yenith Bailey. Brasilien lod sig dog ikke slå ud og fordoblede endelig føringen seks minutter før pausen, da Borges bankede en returbold i kassen til sit andet mål.

Panama havde desperat brug for en positiv start på anden halvleg, men det var Brasilien, der på forrygende vis udbyggede føringen inden for tre minutter efter pausen.

Brasilien v Panama kampstatistik
Brasilien v Panama kampstatistikOpta by Stats Perform

Debinha, som så ofte er arkitekten bag Brasiliens angrebsspil, sendte et præcist indlæg ind til Borges, som uselvisk lagde bolden af til Bia Zaneratto, som sendte den op i øverste højre hjørne.

Seleção tog forståeligt nok tog foden af speederen i den sidste halve time.

Ikke desto mindre fandt Borges stadig tid til at fuldende sit hattrick med endnu et hovedstødsmål, der afrundede en fremragende opvisning fra brasilianerne.

For Panamas vedkommende skal turneringsdebutanterne nu forsøge at rejse sig efter det sviende nederlag, mens de forbereder sig på et must-win-opgør mod Jamaica på anden kampdag.

Flashscore Kampens spiller: Ary Borges (Brasilien)

Brasilien v Panama spillerbedømmelser
Brasilien v Panama spillerbedømmelserFlashscore

Få et overblik over kampen med Flashscore.