Ubarmhjertige Tyskland får flyvende start på VM med ydmygelse af Marokko

Tyskland leverede en flot præstation
Tyskland leverede en flot præstationProfimedia
Tyskland fik en flyvende start på VM, da de smadrede Marokko med 6-0 i deres åbningskamp i Gruppe H på Melbourne Rectangular Stadium. Alexandra Popps to scoringer bragte hende op på 64 mål for Tyskland, hvilket gør hende til nummer tre på sit lands all-time scoringsliste.

Det næstbedste kvindelandshold mod det 72. bedste kvindelandshold i verden, en nation, der har deltaget i alle VM-slutrunder mod en nation, der fik sin debut i VM-slutrunden  - der kunne ikke have været meget større forskel i dette opgør mellem Tyskland og Marokko.

Det tog kun Die Nationalelf 10 minutter at åbne scoringen, da Alexandra Popp sprang højest og headede Kathrin Hendrichs indlæg ind i det øverste hjørne efter at den afrikanske nation havde tabt bolden væk i et farligt område.

Popp fejrer sit mål
Popp fejrer sit målProfimedia

Den hurtige start gav anledning til spørgsmålet om, hvor mange mål tyskerne ville score, men Marokko formåede at modstå tyskernes spærreild ind til det 39. minut, da Popp scorede sit andet mål efter et hjørnespark af Klara Buhl.

Buhl forvandlede sig derefter fra oplægger til målscorer blot ti sekunder efter starten på 2. halvleg. Efter at have indledt et opspil på venstrekanten stormede hun ind i straffesparksfeltet og sendte en returbold i mål efter Lina Magulls første forsøg, som havde ramt stolpen.

Tyskland vs Marokko kampstatistik
Tyskland vs Marokko kampstatistikFlashscore

Buhl burde have gjort det til 4-0 fire minutter senere, men ramte stolpen. Men tyskerne øgede alligevel scoringen, da Hanane Ait El Haj uforvarende afrettede Elodie Nakkachs hovedstød forbi sin egen målmand efter 54 minutter.

Senere kiksede Khadija Errmichi en clearing efter endnu et hjørnespark, og bolden rikochetterede via Zineb Redouani i mål til endnu et selvmål af en marokkansk spiller. Popp forsøgte at heade bolden ind til det, der ville have været hendes tredje mål, men bolden havde allerede krydset stregen, da hun ramte den.

Indskiftede Lea Schuller tilføjede derefter et sjette mål, da hun umarkeret bankede bolden ind ved bagerste stolpe, da uret rundede 90 minutter, og Martina Voss-Tecklenburgs hold fik en perfekt start på turneringen.

Flashscore Kampens spiller: Alexandra Popp(Tyskland)