Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea får Infinite Athlete som sponsor for sæsonen 2023/24

Reuters
Chelsea har været uden trøjesponsor indtil videre i denne sæson.
Chelsea har været uden trøjesponsor indtil videre i denne sæson.Reuters
Chelsea har underskrevet et trøjesponsorat med sportsteknologivirksomheden Infinite Athlete, der angiveligt er omkring 350 millioner kroner værd, efter de ellers var påbegyndt sæsonen uden trøjesponsonr efter udløbet af en aftale med telekommunikationsgruppen Three.

Infinite Athlete's logo vil blive vist på forsiden af Chelseas herre- og kvindeholds spillesæt samt træningssæt, siger klubben.

Ingen af parterne afslørede de økonomiske detaljer i aftalen, men britiske medier rapporterede, at den er omkring 350 millioner kroner værd. Aftalen løber frem til slutningen af den nuværende sæson.

"Vi har en ligesindet partner i Infinite Athlete," siger Chelseas administrerende direktør Chris Jurasek i en udtalelse. "Den hastighed, hvormed vores forhold er vokset, sammen med udviklingen af Infinite Athlete's forretning, gjorde dette til en oplagt udvidelse af vores partnerskab."

Trøjerne med den nye sponsor vil blive båret for første gang, når Chelsea indleder jagten på en femte Super League-titel i træk mod London-rivalerne Tottenham Hotspur på Stamford Bridge på søndag.