Fodboldtracker: City henter point i overtiden på Etihad, Barca jorder Villarreal

Lewandowski var dobbelt målscorer mod Villarreal.
Lewandowski var dobbelt målscorer mod Villarreal.Profimedia/Flashscore
Fra hårde rivaliseringer til topopgør - fodboldweekender bliver ikke meget større end denne! Som altid kan du holde styr på alle de seneste nyheder og resultater med vores live fodbold tracker.

Kl.22:41  - AC Milan har vundet en mindeværdig sejr over Inter Milan, da de slog deres ærkerivaler med 2-1 takket være et sent mål fra Matteo Gabbia.

Derudover har Marseille med 10 mand leveret en fantastisk slutspurt mod Lyon, hvor de scorede et sejrsmål i det 95. minut kun to minutter efter, at Lyon havde udlignet og dermed vundet 3-2.

Kl. 21:35 - RB Leipzig måtte nøjes med 0-0 på udebane mod St. Pauli, et resultat, der betyder, at de fortsætter deres ubesejrede sæsonstart med to sejre og to uafgjorte kampe.

Kl. 21.05 - I Lyon er der gang i et af de helt store derbyer i fransk fodbold mellem hjemmeholdet og Marseille, der naturligvis har Pierre-Emile Højbjerg med fra start.

Holdopstilling
HoldopstillingFlashscore

Og der er mildest talt allerede ild i piben, da Marseilles Leonardo Balerdi har fået to advarsler på de første fem minutter og dermed marchordre.

Kl. 20.29 - Hansi Flicks målfarlige Barcelona-hold har rejst sig flot efter midtugens nederlag til Monaco og har slået Villarreal med hele 5-1 på udebane, hvor Robert Lewandowski og Raphinha begge scorede to mål.

Kl. 20:20  - Roma har vundet en imponerende 3-0-sejr over Udinese med mål i anden halvleg af Paulo Dybala og Tommaso Baldanzi, hvilket har givet den nye manager Ivan Juric en drømmestart.

Næste kamp i Serie A er en af de helt store, når Inter Milan er vært for AC Milan i Derby della Madonnina.

Opstillingerne til det opgør kan ses nedenfor.

Kl. 19:38 - Man City har udlignet i det 98. minut ved John Stones! Dermed må Arsenal nøjes med et enkelt point mod de engelske mestre trods en fremragende indsats og over en halvleg i undertal.

Kl. 18:53  - Roma har et lille overtag ved pausen i Serie A-kampen mod Udinese, da nyindkøbet, den tidligere FC Midtjylland-spiller Artem Dovbyk har bragt dem foran.

Kl. 18:28  - Arsenal fører over Manchester City ved pausen takket være et hovedstødsmål fra Gabriel. Der landede dog malurt i bægeret for The Gunners, da Leandro Trossard fik sit andet gule kort for at sparke bolden væk lige før pausen.

Kl. 18.08 - Det ender med en nullert i Lyngby efter en kamp, som AGF dominerede på statistikkerne, men trods et rimeligt antal chancer ikke formåede at få tre point ud af.

Kl. 17:32  - Bayer Leverkusen har gjort det igen! Endnu en gang har Xabi Alonsos hold scoret et mål i sidste øjeblik, da Victor Boniface fandt vej til netmaskerne i det 93. minut og gav dem en 4-3-sejr over Wolfsburg.

xG udviklingen i kampen
xG udviklingen i kampenOpta by Stats Perform

Kl. 17:15  - Det hele er slut på Amex Stadium, og Nottingham Forest har reddet et point mod Brighton efter en stærkt omdiskuteret anden halvleg. Ramon Sosa scorede det udlignende mål for gæsterne, som også fik anfører Morgan Gibbs-White udvist i slutningen af kampen.

Kl. 17.00 - Holdopstillingerne er klar fra Etihad.

Kevin de Bruyne er som forventet ikke med for City, der dog stadig er at regne for små favoritter.

Et godt resultat for Arsenal vil dog sende et alvorligt advarselssignal til de firedobbelte mestre fra City.

Startopstillingen
StartopstillingenFlashscore

Kl. 16.35 - Udviklingen er eksplosiv i Leverkusen, hvor de tyske mestre er gået fra at være foran med 2-1 til at være nede med 2-3 ved pausen mod Wolfsburg.

Stillingen ved pausen
Stillingen ved pausenFlashscore

Samtidig har Lyngby været nødt til at udskifte keeper Jannich Storch i kampen mod AGF. Keeperen har fået en forstrækning og har ladet sig erstatte af David Jensen.

Kl. 16.18 - Brian Priskes Feyenoord er på vej mod en lille revanche for 0-4-blamagen mod Bayer Leverkusen i Champions League.

De er foran med 2-0 mod bundholdet Breda, og Priske har formået at tilrane sig et gult kort undervejs i kampen.

Kl. 15:54  - Leverkusen har udlignet! Florian Wirtz har fortsat sin fantastiske start på sæsonen og gjort det til 1-1 mod Wolfsburg.

Kl. 15.40 - De tyske mestre fra Bayer Leverkusen er overraskende kommet bagud på hjemmebane mod Wolfsburg på et selvmål af forsvarsspilleren Nordi Mukiele. Den for tiden målfattige Jonas Wind varmer igen bænken for Wolfsburg, der tillige har Joakim Mæhle på skadeslisten.

Kl. 15.20 - Mens vi venter på søndagens hovedattraktion på Etihad, så kan vi tage et blik på holdopstillingerne i Lyngby, hvor AGF er på besøg med kampstart kl. 16.00.

Den unge nordmand Kristian Arnstad får sin startdebut for århusianerne.

Startopstilling
StartopstillingFlashscore

Kl. 14.57 - Randers har taget en overraskende føring på 2-1 over FC Midtjylland ved pausen takket være et mål af Simen Nordli i 1. halvlegs tillægstid mens Sønderjyske fører hjemme mod Vejle via et mål af Lirim Qamili efter 27 minutter.

Kl. 14.26 -  Islændingen Albert Gudmundsson blev dagens helt store helt i Firenze, da han scorede to gange for hjemmeholdet Firenze og dermed gav dem en hårdt tilkæmpet 2-1 sejr over Lazio, for hvem Gustav Isaksen spillede hele kampen.

Kl. 13.40 - Vejle har indkasseret lutter nederlag siden starten på Superligaen, så der er desperat brug for point når vejlenserne gæster Haderslev. De to hold stiller op således:

Sønderjyske - Vejle - Holdopstillinger
Sønderjyske - Vejle - HoldopstillingerFlashare

Kl. 13.17 - Superligaens tophold må undvære en skadet Oliver Sørensen i udekampen mod Randers FC, i stedet glider Denil Castillo på midten.  Aral Simsir er ikke blev fundet god nok til startopstillingen, og i stedet får unge Valdemar Byskov chancen.  Wessel Dammers er tilbage i startoptillingen for hjemmeholdet mens Norman Campbell, erstatter Tammer Bany.

Randers - FC Midtjylland - startopstillinger
Randers - FC Midtjylland - startopstillingerFlashare

Kl. 12.44 - Oliver Sørensen er blevet skadet, inden FC Midtjylland søndag møder Randers.

Onsdag spiller FCM Europa League.Superligaklubben FC Midtjylland må se bort fra sin måske vigtigste spiller, når den danske mesterklub søndag eftermiddag møder Randers FC i Superligaen. Læs hele historien her:

Kl. 12.01 - Gustav Isaksen er i startopstillingen hos Lazio, når de i dagens tidlige kamp i Serie A gæster Fiorentina. Lazio indtager efter fem kampe 7.pladsen i tabellen mens Fiorentina ligger nr. 15 med en kamp færre.

Kl. 10:45 - Godmorgen og velkommen tilbage til vores Football Tracker, hvor vi ser frem mod en dag med store kampe i hele Europa!

Dagens største kampe finder sted lidt senere i dag, hvor Manchester City er vært for Arsenal kl. 17:30, og Inter Milan tager imod rivalerne fra AC Milan kl. 20:45.

Andre steder skal Barcelona, Bayer Leverkusen og Marseille også i ilden på en dag med masser af action.