Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fodboldtracker: Dansk hattrick i Østrig, Tottenham i kollaps på udebane

Opdateret
Mika Biereth har søndag scoret et flot hattrick for Sturm Graz.
Mika Biereth har søndag scoret et flot hattrick for Sturm Graz.ČTK/Imago Sportfotodienst/IMAGO
Landkampspausen lurer lige rundt om hjørnet, men før det kan vi byde på en hyperspændende fodbold-søndag sprængfyldt med action fra den danske Superliga samt nogle af de største ligaer i Europa

Søndag 6. oktober

Kl. 20:50 - Pause på Jysk Park. Det står 2-0 til hjemmeholdet, der har leveret en flot første halvleg mod Jacob Neestrups københavnske tropper, der dermed i øjeblikket ikke ser ud til at kunne udnytte FC Midtjyllands pointtab tidligere på aftenen. Her tabte de forsvarende danske mestre nemlig 2-0 på Brøndby Stadion.

Kl. 20:15 - I Silkeborg står det såmænd allerede 1-0 til hjemmeholdet. Det er Younes Bakiz, der har bragt Kent Nielsens tropper foran.

Kl. 19:45 - Vi nærmer os kickoff i søndagens sene Superligakamp. Her mødes FCK og Silkeborg på sidstnævntes hjemmebane, og de to mandskaber har startopstillingerne klar. 

Sådan stiller Silkeborg og FCK op søndag.
Sådan stiller Silkeborg og FCK op søndag.Flashscore

Kl. 19:15 - Tottenham Hotspur er kollapset fuldkommen ude mod Brighton & Hove. Med scoringen af den tidligere OB'er Yankuba Minteh, hollandske Georginio Rutter og seneste erfarne Danny Welbeck har hjemmeholdet vendte 0-2 til 3-2.

Kl. 18:44 - På Waldstadion i Frankfurt am Main er der godt gang i et vildt Bundesliga-opgør. Her har Rasmus Kristensen og resten af Eintracht Frankfurt nemlig besøg af mægtige Bayern München. Her fik de sydtyske gæster en perfekt start, da sydkoreanske Kim Min-Jae bragte Bayern foran, men før pausen fik Frankfurt vendte 0-1 til 2-1, før Dayot Upamecano fik bragt balance i regnskabet. Efter pausen har Michael Olise så gjort det til 3-2 til gæsterne.

Kl. 18:19 - Det er blevet til et strålende dansk hattrick i den østrigske Bundesliga. Mika Biereth har nemlig bragt Sturm Graz på både 3-0 og 4-0, og med danskeren første scoring in mente betyder det altså, at den unge spidsangriber scorer hattrick i det østrigske stormøde.

Kl. 17:55 - I Brighton & Hove er Ange Postecoglous Tottenham Hotspur denne søndag på besøg. Her har gæsterne fået en fin start, da walisiske Brennan Johnson har bragt Spurs foran med 1-0 efter cirka 25 minutters spil.

Kl. 17:35 - Det kører ikke ligefrem for Mads Bidstrup og Adam Daghim i Red Bull Salzburg. Det østrigske storhold har fået en rærlig start i Champions League, og de har ligeledes haft problemer hjemme i den østrigske Bundesliga. Denne søndag møder de Sturm Graz, seneste sæsons mestre, på udebane, og her går det til gengæld stråleden for hjemmeholdet, der har hele tre danskere med i startopstillingen. 

Mika Biereth er den ene af dem, og den unge dansker har stået for at gøre det til 2-0 for Sturm Graz. Også Tochi Chukwuani og William Bøving er med fra start, mens både Bidstrup og Daghim ligeledes er startet for Salzburg. Hele fem danskere er altså på banen fra start i Østrig.

Kl. 17:00 - Hansi Flicks Barcelona er kommet perfekt fra land ude mod Deportivo Alavés. Robert Lewandowski har scoret et lynhurtigt hattrick, og det catalonske storhold fører derfor med 3-0 efter blot 40 minutters spil.

Kl. 16:30 - I Bundesligaen er Yussuf Poulsen ikke med fra start i Heidenheim, hvor RB Leipzig spiller på udebane. Danskeren har derfor stadig blot startet én gang for Leipzig i denne sæson.

Kl. 16:00 - Gustav Isaksen er med fra start denne søndag for SS Lazio, der hjemme i den italienske hovedstad møder Empoli. Her er pausestillingen 1-1, efter Empoli meget tidligt kom foran, hvorefter Lazios argentinske skarpskytte, Taty Castellanos, fik udlignet dybt inde i overtiden af første halvleg. 

Kl. 15:30 - Også Anders Dreyer nåede at komme på tavlen i Anderlechts sejr, der endte med at lyde på 3-0.

Kl. 15:10 - I Bruxelles møder Anderlecht denne søndag Standard Liège, og her er Kasper Dolberg kommet på tavlen. Danskeren bragt nemlig hjemmeholdet foran med 2-0 på Constant Vanden Stockstadion, før angriberen blev skiftet ud igen med 10 minutter tilbage af opgøret.

Kl. 14:49 - Efter en perfekt start på sæsonen med det ene clean sheet efter det andet, måtte Kasper Schmeichel forleden i Champions League se det ene mål efter det andet stryge ind i Celtic-nettet i et gigantisk 7-1-nederlag. Nu har effekten så forplantet sig til den skotske liga, hvor Celtic denne søndag kom bagud tidligt ude mod Ross County. To sene mål har dog vendt opgøret til Celtics fordel, således at Glasgow-mandskabet nu ser ud til at få alle tre point. Alistair Johnston og Nicolas-Gerrit Kuhn har stået for de to Celtic-mål.

Kl. 14:11 - Christian Eriksen og Rasmus Højlund er begge valgt til startopstillingen, når Manchester United kl. 15.00 møder Aston Villa i en hypervigtig udekamp, der kan få afgørende indflydelse på Erik ten Hags fremtid i klubben. 

Aston Villa - Manchester United - Startopstiling
Aston Villa - Manchester United - StartopstilingFlashare

Kl. 13:41 - FC Nordsjælland stiller op med de samme 11 mand til kampen mod Sønderjyske efter den flotte sejr over Brøndby. Hos hjemmeholdet falder Jeppe Simonsen, Luka Björklund og skadesramte Kristall Ingason ud, mens Andreas Oggesen, Ivan Nikolov og Jose Gallegos kommer ind. ådan stiller de to hold op: 

Sønderjyske - FC Nordsjælland - Startopstillinger
Sønderjyske - FC Nordsjælland - StartopstillingerFlashare

Kl. 13:37 - Randers-cheftræner Rasmus Bertelsen har valgt samme startopstilling som til kampen mod AGF mod Lyngby. Gæsterne fra Lyngby har lavet én ændring siden sidste weekends 2-2 kamp mod Silkeborg. Sådan stiller de to hold op.

Randers - Lyngby - Startopstillinger
Randers - Lyngby - StartopstillingerFlashare

Kl. 11:57 - Den serbiske landsholdsangriber Dusan Vlahovic er i voldsomt god form i øjeblikket. I onsdagens svære udenkamp mod RB Leipzig, hvor "den gamle dame" trods en mand i undertal kørte en 3-2 hejm, scorede Vlahovic to gange, og i søndagens hjemmekamp mod Cagliari har han nu bragt Juve foran med 1-0 på et straffespark og viste samtidig sin støtte til den skadede Bremer.

Kl. 11:39 - Dagens første opstilling er klar, når Juventus og Cagliari skal i aktion ved frokosttid. Juventus har kun lukket tre mål ind i sæsonen ind til nu, mens forsvarsgeneralen Bremer er udelukket i den nærmeste fremtid på grund af en skade, og der træder Federico Gatti ind i forsvaret, samtidig med at han er anfører for holdet.

Følg kampen lige her.

Juventus - Cagliari opstillinger
Juventus - Cagliari opstillingerFlashscore

Kl. 11:09 - Hej og velkommen til din one-stop shop til søndagens fodboldaction i hele Europa!

Juventus starter dagen kl. 12:30 med deres hjemmekamp mod Cagliari. I LaLiga er Girona og Barcelona begge i aktion, mens Aston Villa i Premier League byder et sårbart Manchester United velkommen til Villa Park i håb om at fortsætte deres flotte sæsonstart.

Topholdet i den tyske 2. Bundesliga, Fortuna Düsseldorf møder HSV hjemme i et meget imødeset opgør mens Bayern München efter Champions League skuffelsen mod Aston Villa møder et meget formstærkt Eintracht Frankfurt på udebane. 

 

Omtaler