Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Forvoldte dobbelt benbrud: Mexicaner får tre måneders karantæne for vanvidstackling

Christian Bermudez, der fik dobbelt benbrud, her involveret i en anden kamp for Atlante
Christian Bermudez, der fik dobbelt benbrud, her involveret i en anden kamp for AtlanteProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / Jose Hernandez
Dorados de Sinaloas forsvarsspiller Luis Ruiz er blevet suspenderet i tre måneder af Mexicos fodboldforbund (FMF) efter en sand vanvidstackling på Atlante-spilleren Christian Bermudez.

Midtbanespiller fra Atlante fik et dobbelt brud i højre underben efter Ruiz' voldelige tackling på Bermudez under en mexicansk 2. divisionskamp mellem de to hold den 13. september.

Den 22-årige Ruiz skal desuden afsone en karantæne på fire kampe for det røde kort, der blev vist efter tacklingen, hvilket betyder, at han først får mulighed for at spille for Dorados de Sinaloa i 2025.

Atlante rapporterede den voldelige tackling til FMF's disciplinærkomité, der besluttede at straffe Ruiz efter at have interviewet alle parter og set på de officielle lægerapporter,

Den 37-årige blev opereret for to brud på skinnebenet, og der er ikke sat nogen tidsramme for hans potentielle comeback.