Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

"Frankensteins monster" gjorde det onde ved David Nielsen: Han kommer til at høre for det her

"Frankensteins monster" gjorde det onde ved David Nielsen: Han kommer til at høre for det her
"Frankensteins monster" gjorde det onde ved David Nielsen: Han kommer til at høre for det herProfimedia
Noah Holm, David Nielsens søn, kom søndag aften på scoringstavlen for Rosenborg i kampen mod Lillestrøm, der netop trænes David Nielsen. Efter kampen var Holm i det kække hjørne, da han sagde at Nielsen havde slået dig selv.

"Jeg følte egentlig bare eufori over at score et mål. Men når jeg skal hen og snakke med ham bagefter, kan jeg godt finde på at stikke lidt til ham. Han kommer til at høre for det her", sagde Holm, der tidligere har beskrevet sig selv som "Frankensteins monster".

"Han slog sig selv i dag", sagde Rosenborg-anriberen. 

Opgørene mellem de to mandskaber har i øvrigt været omgærdet af stor dramatisk.

Den første kamp i juli var præget af en noget usædvanlig VAR-protest. Supportere på tilskuerpladserne kastede fiskefrikadeller, røgbomber og tennisbolde ind på banen, hvilket førte til at dommeren blæste kamopen af efter 30 minutter.

En måned senere blev der gjort endnu et forsøg, denne gang med tomme tribuner, men det skulle vise sig at være en udfordring  alligevel.

På trods af tilskuerbegrænsningerne mødtes en gruppe RBK-tilhængere uden for stadion med trommer, blus og sang. Røgen blæste ind på stadion, og kampen blev midlertidigt afbrudt. 

Rosenborg vandt senere kampen igen.