Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fransk medie: Mbappe' spiller mod ungdomshold fra Paderborn lørdag eftermiddag

Mbappe' skal angiveligt spille mod et ungdomshold fra Paderborn lørdag eftermiddag
Mbappe' skal angiveligt spille mod et ungdomshold fra Paderborn lørdag eftermiddagAFP
Kylian Mbappe' forblev på bænken i løbet af Frankrigs kamp fredag aften mod Holland. Men lørdag bliver der efter alt at dømme spilletid for Real Madrids superstjerne, der brækkede næsen mod Østrig, når et fransk reservehold spiller en testkamp mod et ungdomshold fra Paderborn. Det skriver det franske medie L'Equipe.

Den franske superstjerne kolliderede med Kevin Danso i Frankrigs åbningskamp og blev liggende på græsset, inden han blev udskiftet. Senere på aftenen stod det klart, at Mbappé havde brækket sin næse, og at han ville blive tvunget til at bære en specialfremstillet maske for at beskytte sin næse.

Masken var klar i tide til Frankrigs møde med Holland fredag ​​aften, og Mbappé var med i kamptruppen. Men som kampen gik, forblev den 25-årige på bænken stik imod forventning.

Efter kampen måtte den franske træner Didier Deschamps svare på spørgsmål om, hvorvidt han bluffede, da han sagde, at Mbappé var klar til at spille mod Holland.

- Nej, jeg bluffede ikke. Han har det godt, og han har det bedre hver dag, der går. Hvis det havde været en afgørende kamp, ​​havde jeg måske overvejet det en ekstra gang om jeg skulle spille ham, svarede Deschamps.

Men i løbet af lørdagen ser det ud til, at Mbappe' kommer i aktion.

Her skal Frankrig møde et ungdomshold fra Paderborn bag lukkede døre. Dette er en tradition, der har været brugt under adskillige mesterskaber for det franske landshold, og normalt bliver spillere, der fik lidt, hvis overhovedet nogen, spilletid i den foregående kamp, ​​matchet mod et lokalt ungdomshold.

Ifølge oplysninger fra franske L'Équipe er Frankrigs møde med Paderborn planlagt til lørdag eftermiddag, hvor det altså forventes at Mbappe' kommer i aktion.