Frederik Andersen og Carolina vinder over Boston - Eller tabte da Tavares blev hyldet

John Tavares og holdkammeraterne jubler efter en scoring
John Tavares og holdkammeraterne jubler efter en scoringProfimedia
Den danske målmand udgik skadet i forrige kamp mod Dallas, men var i nat tilbage i målet. Lars Eller måtte ligge ryg til nederlag i Toronto

Carolina Hurricanes - Boston Bruins 4-1

Boston Bruins har set skræmmende stærke ud det meste af sæsonen, men det er som om glansen er ved at gå lidt af. Nederlaget til Carolina var klubbens tredje i træk, og mod Carolina kom de aldrig rigtigt tæt på. Frederik Andersen, der er ubesejret siden hans comeback fra den langvarige skade han pådrog sig tidligt i sæsonen, havde 24 redninger og stod med en redningsprocent på 96.

Carolina var foran 2-0 inden 3. periode, blandt andet takket været en assist fra veteranen Brent Burns, der spillede sin NHL kamp nummer 1300. Taylor Hall bragte for en stund spændning ind i opgøret, men en scoring i undertal af Jordan Staal sikrede hjemmeholdet en sejr, der samtidigt var Bostons første nederlag i sæsonen til en divisionsrival.

Toronto Maple Leafs - Washington Capitals 5-1

John Tavares fejrede sin NHL kamp nr. 1000 med to assists, og overlod Washington og Lars Eller i statistrollerne. Gæsterne kom ellers foran ved svenske Nicklas Bäckström, og den føring holdt indtil starten af 2. periode. Det var den stærke centers første scoring i sæsonen, der har været voldsomt plaget af en skade.

Toronto satte tingene på plads med fire scoringer på små 13 minutter, og rejste sig altså efter skuffelsen i deres seneste kamp mod Ottawa.

Lars Eller var på isen i lidt mere end 16 minutter, og blev noteret for en udvisning og to skud på mål. Washington har nu tabt tre af deres seneste fire opgør, mens Toronto med sejren halede lidt ind på Boston i Atlantic Division.