Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fremtidig afløser for Patrick Mortensen? AGF henter ung senegalesisk angriber

Youssouph Badji, her i aktion for Charleroi mod Kortrijk i den belgiske liga
Youssouph Badji, her i aktion for Charleroi mod Kortrijk i den belgiske ligaProfimedia/ČTK / Panoramic / Jan De Meuleneir
Den 22-årige senegalesiske angriber Youssouph Badji skifter fra Charleroi i den belgiske liga til AGF. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Badji har spillet fem kampe for Charleeroi i den nye sæson inden han altså nu skifter til AGF på en fem-årig aftale. 

"Badji er en spiller med god erfaring fra stærke ligaer, men som stadig er ung med et stort potentiale, der kan blive spændende for os i AGF i 3F Superligaen. Han er en hårdt arbejdende spiller som supplerer vores gruppe af angribere med fart og en god fysik. "

"Han har været på vores radar i et stykke tid og vi er glade for, at det er lykkes at få Badji til AGF", siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Youssouph Badji stammer fra Senegal og har en enkelt A-landskamp på sit cv for sit land, samt 11 U20 landskampe. Som ung spiller kom han i 2020 til Club Brügge i Belgien.

Royal Charleroi SC

Trods sin relative unge alder er Youssouph Badji noteret for godt 100 seniorkampe. Flest i Belgien, hvor det i alt er blevet til 13 mål for den 1.92 cm. høje offensive spiller. For Club Brugge er Badji noteret for syv mål i 33 kampe.