Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fuldender den perfekte måned: Giannis og Bucks sejrede for 15. gang i streg

Dorian Finney-Smith (til højre) kunne ikke stille meget op overfor superstjernen Giannis Antetokounmpo (til venstre) natten til onsdag.
Dorian Finney-Smith (til højre) kunne ikke stille meget op overfor superstjernen Giannis Antetokounmpo (til venstre) natten til onsdag.Al Bello/Getty Images North America/Getty Images via AFP
Natten til onsdag fik Giannis Antetokounmpo og Milwaukee Bucks sejr nummer 15 i streg, da de på udebane besejrede Brooklyn Nets med 118-104. Sejren betyder samtidig også, at Milwaukee lykkedes at vinde 11 ud af 11 mulige kampe i løbet af februar.

Februar har muligvis ikke været helt så travl som andre måneder for NBA-holdene, men for Milwaukee Bucks' vedkommende blev det ikke desto mindre til i alt 11 kampe i løbet af februar.

Og da Milwaukee natten til onsdag besejrede Brooklyn Nets, kunne Giannis Antetokounmpo og Co. dermed også sætte punktum for en perfekt måned, sejre i samtlige 11 kampe, vundet rub og stub.

For på udebane mod et Brooklyn Nets-mandskab, der i løbet af sæsonen har vinket farvel til både Kyrie Irving og Kevin Durant, og i øvrigt ikke havde australske Ben Simmons med, var der ingen tvivl om, hvem der var stærkeste mandskab.

Den græske superstjerne, Giannis Antetokounmpo viste vejen for Bucks med sine 33 point, 15 rebounds og fire assists, og efter fire perioders basketball meldte lystavlen således om en meget sikker Milwaukee-sejr med cifrene 118-104.

Samtidig var det også Milwaukees sejr nummer 15 i streg, og det enormt formstærke Wisconsin-mandskab har således ikke tabt siden de 22. januar led et nederlag mod Cleveland Cavaliers.

I midten af februar, kort før den All-Star pause, der har betydet færre kampe i løbet af måneden, var Milwaukee tæt på at lide månedens eneste nederlag, da der skulle en enkelt omgang overtid til for at afgøre tingene mod Boston Celtics, der er nærmeste forfølger i Eastern Conference i kampen om førstepladsen.

Denne sidder Milwaukee i øjeblikket på, men kun ganske snævert, for der er således blot en halv sejr mellem de to hold i øjeblikket, da Bucks har spillet en kamp færre end Celtics, og begge mandskaber for nuværende har vundet 44 kampe.

Giannis og Co. kan altså udbygge føringen til en hel sejr mere end Celtics, hvis de vinder deres næste opgave, hvilket bliver en hjemmebanekamp natten til torsdag, hvor Orlando Magic kommer på besøg i Fiserv Forum. Her har Milwaukee ikke tabt siden 7. januar, hvor Charlotte Hornets overraskede stort med en sejr.