Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Gidsel: "Vi har kvaliteten til at slå alle hold i Tyskland"

Gidsel vil kæmpe til sidste spilledag for guldet.
Gidsel vil kæmpe til sidste spilledag for guldet.Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Den danske landsholdsspiller Matthias Gidsel udråber hele seks kandidater til at hente det tyske mesterskab, og mener selvsagt, at hans eget hold, Füchsen Berlin, er blandt guldkandidaterne.

Gidsel, der er kåret som verdens bedste håndboldspiller, og som gentagne gange er blevet rygtet til "danskerklubben" Flensburg-Handewitt, siger i podcasten "Hand am Herz", at hans fokus er på Füchsen, og at rygterne bare er en gentagelse af sidste års rygter om det samme skifte.

Han har kontrakt til 2026 i Berlin, og indrømmer, at man som dansker altid så meget op til Flensburg, som var hans "drømmeklub" som barn, hvor han også så mange kampe i Campushalle.

Men efter at være blevet nummer to i Bundesligaen sidste år, er det nu kun guldet, der tæller.

"Hvis man vil være tysk mester, så handler det om, hvilket hold, der begår færrest fejl set over hele sæsonen," siger Gidsel i podcasten.

SC Magdeburg med Michael Damgaard og Magnus Saugstrup på holdet blev som bekendt tysk mester i sidste sæson, og Füchsen er på papiret førsteudfordrer til at nappe guldet i denne sæson. Men der er mange i spil, spørger man danskeren.

Ud over Magdeburg, Kiel, Flensborg og Berlin nævner han også MT Melsungen og Rhein-Neckar Löwen som titelkandidater. Men, et skridt af gangen efter en sæsonstart, der allerede har budt på to nederlag til henholdsvis Hannover og Veszprem.

"Selvfølgelig vil vi gerne vinde begge kampe, men vi startede godt og spillede rigtig god håndbold - det er det vigtigste parameter for mig, når man ser på vores hold."

"Vi prøver bare at fokusere på at vinde hver eneste kamp. Men jeg synes, vi fortjener at man taler om Füchse Berlin som en mesterskabskandidat. Vi har kvaliteten til at slå ethvert hold," siger Gidsel.