Girona-cheftræner efter sejr over Barcelona: "Vi kan slå alle hold"

Girona er ikke til at komme udenom i denne sæson.
Girona er ikke til at komme udenom i denne sæson.URBANANDSPORT/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Den lille catalanske klub Girona har overrasket alt og alle i denne sæson og søndag slog de selveste FC Barcelona.

"Jeg ved ikke, om vi er i stand til at vinde La Liga, men vi er i stand til at slå enhver modstander."

Sådan lyder det fra Miguel Ángel Sánchez Muñoz, også kendt som Michel, cheftræneren for Girona.

Søndag vandt Girona en historisk 4-2-sejr på udebane over Barcelona, hvilket betyder, at klubben igen indtager førstepladsen i La Liga.

"Vi nyder det i øjeblikket. Vi har en enormt positiv dynamik," siger Michel.

Sejren var Gironas første nogensinde over Barcelona i den bedste spanske liga.

Klubben er nu to point foran Real Madrid på andenpladsen. Barcelona er på fjerdepladsen syv point bag Girona, mens Atlético Madrid indtager tredjepladsen.

Den tidligere FCM- og Sønderjyske-spiller Artem Dovbyk bragte Girona foran efter 12 minutter.

Robert Lewandowski udlignede syv minutter senere, men før pausen bragte Miguel Gutierrez Girona på 2-1.

Med ti minutter igen scorede Valery Fernandez til 3-1, før Ilkay Gündogan med sin reducering i overtiden til 2-3 bragte lidt spænding tilbage i opgøret.

Cristhian Stuani lukkede og slukkede dog opgøret blot få minutter senere med sin scoring til kampens slutresultat.

Xavi, Barcelonas cheftræner, kalder resultatet fortjent.

"Vi vil gerne mindske hullet, det er vores virkelighed. Dette er et Barcelona under opbygning, selv om jeg har fået kritik for at sige det," lyder det.

"Du er nødt til at tage et skridt tilbage for at kunne tage to skridt fremad."

Girona er ejet af City Football Group, der desuden ejer Premier League-klubben Manchester City.