Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Godt nyt for Skov Olsen? Belgisk danskerklub i Champions League fyrer træneren

Godt nyt for Skov Olsen? Belgisk danskerklub i Champions League fyrer træneren
Godt nyt for Skov Olsen? Belgisk danskerklub i Champions League fyrer trænerenProfimedia
Andreas Skov Olsen og Casper Nielsen skal have ny træner efter at Club Brügge onsdag meddelte,at man stopper samarbejdet med Carl Hoefkens efter en længere periode med svigtende resultater.

"Carl er en ægte klubmand. Hans bidrag og engagement i klubben sætter vi stor pris på. Hans andel i denne sæsons succes i Champions League kan ikke undervurderes", skriver klubben på sin hjemmeside.

"Spillet og resultaterne i den belgiske liga og pokalturnering har ikke været som ønsket. Vi arbejder nu på den bedst mulige fortsættelse for klubben", siger direktør Vincent Mannaert.

De forsvarende belgiske mestre har gjort det imponerende godt i Champions League, hvor de har kvalificeret sig til 1/8-finalen, hvor de i februar skal møde Benfica. Men i den belgiske liga har Hoefkens tropper slet ikke kunne finde formen.

Holdet ligger således på fjerdepladsen med 12 points op til førerholdet KRC Genk. I den belgiske polkal røg man ud til Sint-Truidense med et skuffende 1-4 nederlag på hjemmebane og mandag måtte man nøjes med 1-1 mod Leuven i den belgiske liga.

Andreas Skov Olsen er dog formentlig ikke utilfreds med fyringen. Skov Olsen var sat af holdet til kampen mod Leuven eftersom Hoefkens var utilfreds med danskerens indsats. Det fortalte Skov Olsen om i et opslag på Instagram, men fortrød senere og fjernede opslaget. 

"Det er vigtigt, at jeg slår en tydelig streg i sandet, og det er nu tilfældet med Andreas. På et tidspunkt lod jeg Noa Lang blive hjemme mod Anderlecht. Hans reaktion efterfølgende var utrolig. Nu er han en spiller, som går 100 procent efter det", sagde Hoefkens som en reaktion på, hvorfor Skov Olsen var blevet sat af holdet.