Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rahm håber at kunne bygge videre på Spaniens EM- og Wimbledon-succes ved British Open

Jon Rahm træner forud for weekendens Open
Jon Rahm træner forud for weekendens OpenReuters
Den tidligere verdensetter Jon Rahm er inspireret af sine spanske landsmænds succes ved EM i fodbold og Wimbledon i weekenden, når han gør et nyt forsøg på at vinde British Open, der begynder på torsdag.

Carlos Alcaraz forsvarede sin Wimbledon-titel i søndags, mens Spanien vandt EM efter at have slået England i finalen et par timer senere.

Golfspilleren og landsmanden Sergio Garcia vandt også sin første titel i fire år, da han vandt LIV Golf Andalucia-turneringen i en playoff, og Jon Rahm sagde, at det havde været en fantastisk måned for spansk sport.

"Der blev skrevet en masse historie, da Alcaraz blev den sjette spiller til at vinde French Open og Wimbledon samme år og (vandt) sin fjerde Grand Slam i en meget ung alder, og Spanien vandt sit fjerde europamesterskab," sagde Rahm til journalister tirsdag.

"Og at Sergio og hans hold gjorde det, de gjorde i søndags, er helt specielt. At komme tilbage til et sted som dette med så meget historie, det ville være helt utroligt at vinde et Open Championship på denne golfbane i denne turnering.

"Det er uden tvivl min yndlingsuge i golf. Og måske endda at fortsætte denne række af store spanske præstationer, det ville være helt fantastisk."

Den 152. Open afholdes på Royal Troon Golf Club i Skotland, og Rahm, der har vundet to majors, sagde, at han havde bemærket, hvordan de lokale tog godt imod ham, blot fordi han var fra Spanien, takket være deres nederlag til rivalerne fra England i finalen.

"Jeg spillede alle 18 huller i går, og jeg tror, jeg fik flere lykønskninger for noget, jeg ikke havde gjort, end jeg nogensinde har fået i mit liv," sagde Rahm og grinede.

"Jeg ved ikke, hvad de har gjort, men hver gang nogen spiller mod det engelske landshold, står alle andre lande i Europa sammen mod dem. Jeg ved ikke hvorfor eller hvad de har gjort, jeg kender ikke historien.

"Jeg tror, at fordi vi har hørt (sangen) 'It's Coming Home' så mange gange de sidste par år, så er der ingen, der ønsker at se det komme hjem på nuværende tidspunkt."

Rahm sagde, at han ikke kunne se Alcaraz slå Novak Djokovic i Wimbledon-finalen, men at han fik opdateringer fra fans, mens han var ude på banen.

Han så dog EM 2024-finalen sammen med den engelske golfspiller Tyrrell Hatton.

"Holdet delte hus den uge, så Tyrrell og jeg så den sammen. Du kan forestille dig, at det var noget af et syn... Helt ærligt, han er ikke anderledes end alle andre fodboldfans derude," siger han.

"Jeg har set nok fodbold med både spanske og engelske tilhængere, og alles sprog er ekstremt farverigt. Så jeg vil sige, at han var helt på linje med stort set alle andre fodboldfans, der så den kamp.

"Jeg tror, at han vidste, især tidligt i kampen, hvor godt Spanien spillede, at det ville blive en hård kamp for England."