Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola: Vi ved, hvor Mbappe vil hen, og vi vil beholde Gündogan

Frankrigs anfører Kylian Mbappe ser på under EM 2024-kvalifikationskampen i gruppe B mod Gibraltar.
Frankrigs anfører Kylian Mbappe ser på under EM 2024-kvalifikationskampen i gruppe B mod Gibraltar.AFP
Pep Guardiola har indikeret, at Manchester City ikke vil gå efter Paris Saint-Germains angriber Kylian Mbappe.

"I ved, hvor han vil hen," sagde City-træneren ved en golfturnering i Spanien mandag og hentydede til den spanske klub Real Madrid.

PSG-angriberen har en kontrakt frem til 2024, men har fortalt sin klub, at han ikke vil forlænge den, og han planlægger også at blive en sæson mere, hvilket betyder, at han kan gå gratis næste sommer.

Mbappe, 24, afviste Madrid for at blive hos PSG, da Los Blancos forsøgte at hente ham sidste sommer.

Guardiola, der talte ved Legends Trophy-turneringen i Emporda i sit hjemland Catalonien, sagde også, at City kæmpede med hans tidligere hold Barcelona om midtbanespilleren Ilkay Gundogan.

Ilkay Gündogan taler med medierne forud for Tysklands kamp mod Colombia
Ilkay Gündogan taler med medierne forud for Tysklands kamp mod ColombiaAFP

Den tyske midtbanespiller har kontraktudløb med City, og Guardiola vil have ham til at blive, men Barcelona forsøger at lokke ham til La Liga.

"Jeg ved, at Barcelona er interesseret - og det er City også," siger Guardiola, hvis hold vandt en historisk trippel med Champions League, Premier League og FA Cup i sidste sæson.

"Jeg håber, han bliver hos os. Hvis han tager til Barca, ville det være en ekstraordinær signing af dem. Vi kæmper for, at han bliver.

"Jeg ved, at Barca vil have ham, og at Xavi har ringet til ham mange gange. Hvis han skriver under for Barca, vil jeg fortælle ham, at han vil få en fantastisk tid der."