Højbjerg på scoringstavlen i flot Tottenham-comeback mod Brentford

Højbjerg på scoringstavlen i flot Tottenham-comeback mod BrentfordProfimedia
Langt hen i kampen lignede det tre points til Thomas Franks Brentford, der førte 2-0 mod Tottenham, men Antonio Conte´s tropper kom flot igen og var endda tættest på sejren, da de to hold spillede 2-2 i London lørdag eftermiddag.

Tottenham havde svært ved at få spillet til at hænge sammen i kampens indledning, hvor Brentfords spillere ofte forstyrrede Tottenhams opspil. Brentford satsede på hurtige kontraer, og efter et kvarters spil gav det pote, da Mathias Jensens helflugter blev rettet af, og bolden sprang hen for fødderne af Vitaly Janelt, som let kunne skubbe bolden i mål.

Brentford fortsatte de positive takter efter pausen og fordoblede føringen ni minutter efter pausen, da Christian Nørgaard snittede et hjørnespark videre til Ivan Toney, som prikkede bolden i nettet.

Tottenham var godt nede i sækken mod Thomas Franks Brentford, der spillede med stor selvtillid. Men Spurs fik en livline efter 65 minutter, da Harry Kane med en fantastisk springkraft kom højest til et indlæg fra Ivan Perisic og headede bolden flot i det fjerneste hjørne.

Det gav Tottenham masser af momentum, og Antonio Conte´s tropper fik udlignet seks minutter senere, da bolden efter et langt Tottenham-pres endte for fødderne af Højbjerg, der resolut sparkede bolden uden for Davis Raya´s rækkevidde.

Brentford blev presset totalt i bund i kampens slutfase, og det var millimeter fra at blive 3-2 til Tottenham, da Raya fejlbedømte et indlæg og Kane headede på overliggeren. Tættere kom Tottenham dog ikke, og dermed måtte de to hold nøjes med et point hver.

Mens Brentford overhaler Fulham og foreløbig er nummer ni i Premier League ligger Tottenham på en delt tredjeplads med Newcastle.