Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Haaland vender tilbage til sin fødeby til et møde med sin ex-træner fra Salzburg

Haaland vender tilbage til sin fødeby til et møde med sin ex-træner fra Salzburg
Haaland vender tilbage til sin fødeby til et møde med sin ex-træner fra SalzburgProfimedia
Erling Braut Haaland hyldes af sin ex-træner fra Red Bull Salzburg, Jesse Marsch, som i dag passer det "varme sæde" hos Leeds før Haaland onsdag aften vender tilbage til byen i Yorkshire, hvor han blev født for 22 år siden, da hans far Alf-Inge spillede for klubben.

"Jeg vil være den bedste. Drømmen er at vinde Premier League med Leeds, og at blive en bedre spiller end min far" skal Erling Braut Haaland have sagt for flere år siden i følge Manchester Evening News.

Onsdag aften vender Haaland tilbage til sin gamle fødeby for at spille for Manchester City mod netop Leeds og det kan blive et opgør med masser af følelsesmæssige undertoner for familien Haaland. 

"Erling sendte mig en besked dengang kamp-programmet kom ud, og fortalte at han glædede sig mest til denne kamp", sagde Leeds-manager Jesse March på sin pressekonference lillejuleaften i følge den norske avis VG.

"Han er født her og hans far er en del af klubbens historie. Det gør at han har klubben i hjertet. Det er noget vi har snakket om", fortsætter amerikaneren.

Tilbage i 2019 var Marsch rent faktisk træner for Haaland, da han spillede i Red Bull Salzburg og amerikaneren lovpriste den norske landsholdsspiller over for pressen. 

"Tiden jeg havde med Erling var helt enestående og vi havde et utroligt fint forhold. Han passede så fint ind på det hold. Det var et meget specielt hold, vi havde dengang i Salzburg."

"Erling satte et meget godt eksempel for alle de unge spillere der, med tanke på hvordan hans hoved var helt opslugt af fodbold – men på en sjov måde. De så alle hans personlighed", sagde Jesse Marsch. 

Kampen mellem Leeds og Manchester City spilles kl. 21.00 onsdag aften.