Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Danskere indtager hovedroller i Bundesligaens topbrag

Hendrik Pekeler fra THW Kiel.
Hendrik Pekeler fra THW Kiel.Eibner-Pressefoto/Alamy/Profimedia
Magnus Saugstrup, Michael Damgaard, Emil Madsen og Magnus Landin vil indtage hovedroller, når SC Magdeburg tager mod THW Kiel søndag i det absolutte topbrag mellem to titelkandidater i den tyske Bundesliga.

"At komme med en forudsigelse er umuligt i denne liga og endnu mere i denne kamp," siger den tyske håndbold-legende Stefan Kretzschmar forud for ogøret, men understreger:"Et nederlag ville ikke være okay for nogen af holdene."

De dobbelte tyske mestre fra Magdeburg vil tage sigte på at forlænge deres perfekte ligastart foran deres egne fans med en tredje sejr i tre kampe og lægge afstand til en af deres store rivaler med fire points tidligt på sæsonen.

Kiel vil på den anden side være på jagt efter deres første udesejr mod Magdeburg siden november 2022 siden storsejren over Göppingen.

Håndboldikonet Stefan Kretzschmar tror på en jævnbyrdig kamp.
Håndboldikonet Stefan Kretzschmar tror på en jævnbyrdig kamp.ČTK/imago sportfotodienst/Marco Wolf

"En af de sværeste opgaver"

Hendrik Pekeler , en af Kiels absolutte profiler har masser af respekt for de tidligere Champions League mestre, og siger til NDR, "en af de sværeste opgaver, man kan have på udebane. Men vi vil tage derhen og forsøge at vinde. Hvis vi spiller godt i forsvaret, kan vi gøre det."

THW's playmaker Domagoj Duvnjak ser også frem til kampen foran 6.600 tilskuere i Magdeburgs heksekeddel.

"Der er altid en fantastisk atmosfære der," sagde han til NDR: "Vi ved alle, hvor svært det er i Magdeburg - især med de skadesproblemer, vi har. Men vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at vinde der."

Kampens centrum: Magdeburg vs. Kiel