Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Emil Madsen var skarpretter i Kiel-sejr over tyske mestre

Der var mange lange ansigter hos SC Magdeburg efter nederlaget mod THW Kiel.
Der var mange lange ansigter hos SC Magdeburg efter nederlaget mod THW Kiel.ČTK / DPA / Andreas Gora
Tysklands bedste håndboldhold SC Magdeburg og Füchse Berlin fortsætter med at bevæge sig i bemærkelsesværdig takt gennem de tidlige faser af sæsonen.

Mesterholdet Magdeburg led et nederlag på 24:29 (15:16) til rekordmestrene THW Kiel i deres Bundesliga-opgør, deres første nederlag efter to tidligere sejre, og det samme gjorde nummer to, Berlin, som tabte 35:38 (17:21) til TSV Hannover-Burgdorf og deres topstjerne Renars Uscins.

Magdeburg og Füchse havde for nylig fejret deres første sejre i Champions League efter at have tabt deres åbningskampe på samme tid.

Magdeburg havde uventede vanskeligheder med Kiel efter først at have taget føringen og kom længere og længere bagud. Efter pausen måtte holdet under mestertræner Bennet Wiegert til sidst give slip på gæsterne. Magdeburgs topscorer var  Matthias Musche, mens Kiel var i stand til at lukke hullet til toppen af tabellen med deres anden sejr i sæsonen takket være ni mål fra danske Emil Madsen.

Berlin havde problemer i Hannover, især i forsvaret. De var især ude af stand til at få fat i Hannovers landsholdsspiller Uscins: Den olympiske sølvvinder spillede en stor rolle i Niedersachsen-holdets sejr med sine 11 mål.

De danske olympiske mestre Lasse Andersson og Mathias Gidsel samt Tim Freihöfer, der scorede ni mål hver, kunne heller ikke forhindre et tilbageslag for Füchse-træner Jaron Siewerts mandskab.

Som følge af Magdeburgs og Berlins fejltrin er det kun førerholdet SG Flensburg-Handewitt og Rhein-Neckar Löwen, der stadig har en pletfri statistik efter tre runder. Flensburg vandt 37:32 over Frisch Auf Göppingen i lørdags, mens Løverne vandt 31:26 over MT Melsungen.