Flyvende danskere sender Flensburg og Kiel på vinderkurs i Bundesliga-brag

SID
Sejr til Flensburg-holdet.
Sejr til Flensburg-holdet.Profimedia
Simon Pytlick og Emil Wernsdorf Madsen fra henholdsvis SG Flensburg-Handewitt og THW Kiel stod stærkt i billedet fredag aften, da de udmærkede sig som de absolutte profiler for deres respektive klubber i sejre over nogle af Bundesligaens mindre maskaber.

SG Flensburg-Handewitt fandt fredag aften tilbage til vindersporet i den tyske Bundesliga. Efter kun ét point i de seneste tre kampe vandt Flensburg-Handewitt 36-22 (16-10) over HSG Wetzlar.

Efter at have sat fem points til i otte  kampe otte kampe halter mesterskabskandidaterne fra Flensborg stadig efter deres egne forventninger.

De led for nylig deres to første nederlag i sæsonen i træk mod de forsvarende mestre SC Magdeburg og den nuværende nummer to i ligaen, TSV Hannover-Burgdorf.

Kampens centrum: Flensburg vs. Wetzlar

Flensburg havde også svært ved at komme i gang mod nedrykkerne fra Wetzlar og var bagud 2-5 efter fem minutter. Men anført af målmand Benjamin Buric, der brillerede med 18 redninger mod sin tidligere klub, kom hjemmeholdet tilbage på sporet og vandt til sidst suverænt.

Simon Pytlick og anfører Johannes Golla var SG's topscorere med seks mål hver, mens Wetzlars Domen Novak var kampens topscorer med yderligere et mål.

Flensburgs nordlige rivaler Kiel skulle også bruge lidt tid på at komme i gang i Erlangen hos de nedrykningstruede HC, som stadig kun har to point.

Det varede til kort før pausen, før Kiel, der nu har 12 points og nærmer sig topholdene point, trak fra for første gang. Men derefter øgede de gradvist afstanden, især takket være målene fra Emil Wernsdorf Madsen, der endte som kampens topscorer med ni mål.