Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Georgier postede YouTube video med sin enorme springkraft: Blev solgt til Bundesliga-klub

Opdateret
Giorgi Tskhovrebadze i en kamp mod Magdeburg
Giorgi Tskhovrebadze i en kamp mod MagdeburgProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / Eibner-Pressefoto/Martin Herbst
I sommeren 2023 skrev den tyske Bundesligaklub VfL Gummersbach kontrakt med georgieren Giorgi Tskhovrebadze. I dag afslører klubben at kontrakten mest kom i stand takket være en video, som georgieren havde lagt op på YouTube, hvor han demonstrerer sin springkraft.

I videoen kan du se, hvordan georgieren hopper med begge ben hopper op på fire firkanter i forskellig højde, der placeres oven på hinanden under træning. Her formår georgieren i et samlet benhop at komme på en højde af 150 cm.

Christoph Schindler (41), den administrerende direktør for Gummersbacher, tilkendegiver, at han har kendt den 1,94 meter høje Tskhovrebadze i lang tid:

"Jeg har set ham i årevis, han dukkede op på en video første gang, da var 16 og stadig spillede i Tbilisi (Georgien)."

"Vi hentede ham fra Frankrig, selvom han kun havde scoret ét mål i den forgangne sæson. Denne dreng har fysiske egenskaber, som jeg sjældent har set hos nogen anden håndboldspiller. Men han har stadig noget at indhente på det taktiske område. Og YouTube-videoer er ikke alt i Bundesligaen, det handler om stabilitet", siger Schindler til det tyske medie Bild.

På grund af en skade kom georgieren på ideen om at sætte af på begge fødder.

"Det er en sjov kendsgerning. Inden EM i januar var jeg skadet og skulle spille med en lyskenskade. Jeg kunne ikke hoppe godt med det ene ben, fordi jeg havde mange smerter. Så begyndte jeg at hoppe med to ben. Videoerne gik derefter viralt, og nu prøver jeg at bruge det mere, fordi det er effektivt."

I åbningssejren i Hannover (32-28) scorede Tskhovrebadze et mål ved hjælp af sit trick, da han fangede en avlevering fra Kentin Mahé i luften i over tre meters højde.

Måske gentager han bedriften søndag i kampen mod SC DHfK Leipzig.