Gidsel og Andersson banker Rhein-Neckar Löwen og sender Füchse Berlin på førstepladsen

En high-five: Lasse Andersson (t.v.) og Ma Darj
En high-five: Lasse Andersson (t.v.) og Ma DarjČTK / imago sportfotodienst / Heiko Voigt (@fotolaechler)
Füchse Berlin har overtaget toppen af tabellen i Bundesligaen efter en overbevisende sejr over Rhein-Neckar Löwen.

I topkampen var Füchse Berlin i hopla og hentede en storsejr på 34:27 over Rhein-Neckar Löwen, som var uden playmaker Juri Knorr, som sad ude med en skade.

Sejren på syv mål kunne sagtens have været større, men det var akkurat nok til at sende berlinerne op på førstepladsen.

Rhein-Neckar Löwen, der lå på tredjepladsen før kampen, faldt til syvendepladsen efter nederlaget. Landsholdsspilleren Juri Knorr manglede mod Berlin. Den 24-årige stjerne, som skifter Aalborg næste sommer, brækkede tommelfingeren i den seneste ligakamp mod Hamborg (30:27) i seneste uge. Knorr vil sandsynligvis også være ude i næste uges kamp.

Mathias Gidsel og Lasse Andersson brager igennem

Fra tribunen kunne den tyske OL-sølvvinder se begge hold aggressivt fra start. Ivan Martinovic, ligaens topscorer, startede godt for gæsterne, men han blev overstrålet af Füchses danske backduo Mathias Gidsel og Lasse Andersson. Berlinerne trak nemlig fra i midten af første halvleg og førte med fem mål ved pausen.

"Füchse afslutter simpelthen bedre, end vi gør oppe foran. Det skal vi blive bedre til," fortalte Sebastian Heymann i pausen på mediet Dyn, men i stedet for at indhente det forsømte lod Rhein-Neckar berlinerne trække mere og mere fra. Füchse, som endda var i stand til at spare deres bedste spillere mod slutningen af kampen, fik mindre og mindre modstand og bragte sig i spidsen med deres mål. Gidsel og Andersson blev kampens topscorere med ti mål hver.