Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Trist Krickau efter Flensburgs første sæson-nederlag i topkamp: Vi belønnede ikke os selv

Nicolej Krickau var ikke tilfreds efter nederlaget til Magdeburg
Nicolej Krickau var ikke tilfreds efter nederlaget til MagdeburgČTK / imago sportfotodienst / BEAUTIFUL SPORTS/Mario M. Koberg/Profimedia
Nicolej Krickau var ikke tilfreds med sit hold, da Flensburg-Handewitt blev besejret 29-27 af de forsvarende tyske mestre fra Magdeburg i CampusHalle i Flensburg lørdag aften.

Efter flere tilbageslag tidligt i sæsonen modstod de tyske mestre presset og trak det længste strå mod Flensburg, som ellers var ubesejret i denne sæson. 

Islændingen Omar Ingi Magnusson (ti mål) var topscorer for Magdeburg, som med sin fjerde sejr i sæsonens femte kamp rykkede inden for to point af førerholdet MT Melsungen. Magdeburg har dog spillet en kamp færre. 

Simon Pytlick blev topscorer med ti mål for Flensburg, som med sit første nederlag ikke formåede at vende tilbage til førstepladsen.

“Magdeburg spillede med en masse tålmodighed, og de blev ikke straffet for deres til tider passive spil. Philipp Webers kvalitet gav Magnus Saugstrup mere plads. Efter 24-24 belønnede vi ikke os selv og fejlede tre gange i træk mod deres topmålmand.  Vi har stadig målet om at vinde en kamp hver gang", sagde Krickau til Flensburg-Handewitts hjemmeside efter kampen. 

Magdeburg, der i midtugen tabte i Champions League mod Industria Kielce (26-27) startede svagt, men gik til pause med en føring på fire mål, primært takket være Magnussons præcision fra syvmeterlinjen.

På trods af de seneste ugers mammutprogram med 13 kampe siden slutningen af august samlede Magdeburg kræfterne i slutfasen og trak afgørende fra, bla. takket være deres målmand Sergey Hernandez.

"Det var en neglebider. Vi gjorde det svært for os selv. Men vi er ekstremt glade nu. Det så virkelig skidt ud for os. At komme med sådan et statement gør dig stolt," sagde Magedeburgs landsholdsspiller Philipp Weber.

SCM skal levere igen på onsdag, hvor Wiegerts hold har hårdt brug for point for at gå videre i Champions League mod HBC Nantes.

Kampens centrum: Flensburg vs. Magdeburg